Ghana voetbalshirts en andere merchandising

Welkom in de officiële Ghana fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Ghana kopen, evenals retro shirts, fanshirts en accessoires.

17 Artikel(en)

per pagina

17 Artikel(en)

per pagina

Alles over Ghana

De Ghana Football Association is werd opgericht in 1957 en sloot zich een jaar later aan bij de CAF en de FIFA. Het Afrikaanse land nam pas twee keer deel aan het wereldkampioenschap voetbal. Dit was in 2006 en 2010. Vooral laatstgenoemde deelname zal door Ghana herinnert worden als een van de succesvolste moment in de Ghanese voetbalgeschiedenis. In de kwartfinale strandden de Ghanezen na strafschoppen op Uruguay. Verder verzekerde het Ghanese voetbalteam zich vier maal van de Afrika Cup. De laatste keer wonnen zij deze prijs in 1982. Het huidige Ghana thuisshirt 2014-2015 is overwegend wit. Het Ghana voetbalshirt is echter niet altijd wit geweest. In de jaren negentig was het Ghana thuisshirt geel. Alweer meer dan tien jaar is het Ghana voetbalshirt overwegend wit, zo ook het Ghana thuisshirt 2014-2015. Dit thuisshirt is ontworpen door PUMA. PUMA neemt deze functie alweer voor enige tijd in. Hiervoor werd deze functie nog bekleed door Adidas. Het thuisshirt van Ghana wordt rondom de hals versierd met details die de bijnaam ''The Black Stars'' eren. De details komen in geel, groen, rood en zwarte kleuren naar voren. Het detail dat zich rondom de kleine v-hals bevindt komt ook terug op de uiteinde van de mouwen. Op deze mouwen komen ook zwarte PUMA logo's terug. Dit logo is ook terug te vinden op de rechterborst. Het Ghana shirt is tevens voorzien van een logo van de Ghana Football Association op de linkerborst. Deze is voorzien van 4 kampioenssterren die verwijzen naar de 4 gewonnen Afrika Cup titels. Het Ghana uitshirt staat net als het thuisshirt in het teken van de bijnaam ''The Black Stars''. Echter bezit het Ghana voetbalshirt, waarin zij de uitwedstrijden zullen afwerken, over het gehele shirt, met uitzondering van de mouwen, een all-over print. Op de mouwen komt echter aan de uiteinde de print terug. Dit maal niet in all-over versie, maar in de kleuren zwart, groen, geel en rood. Het Ghana uitshirt is overwegend rood gekleurd en kent een ronde hals. De diverse logo's van kledingsponsor Puma komen terug op de mouwen en rechterborst. Het Ghana thuis- en uitshirt 2014-2015 zullen gedragen gaan worden op het WK 2014 in Brazilië. Ghana is in poule G ingedeeld bij Duitsland, Portugal en Verenigde Staten. De Ghana voetbalshirts kunnen worden voorzien worden van officiële printing van sterspeler Boateng. Ook kunnen de shirts voorzien worden van een WK transfer.

De Ghana Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retroshirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Ghana voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirst die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '80. In 1982 wist Ghana zich te verzekeren van de Afrika Cup, waarin zij in de finale na penalty's te sterk waren voor Libië. Daarnaast zijn ook vele fan t-shirts verkrijgbaar die ook allen in het teken staan van ''The Black Stars''. Uiteraard ontbreken Ghana accessoires niet. Subside Sports, het grootste aanbod Ghana voetbalshirts en merchandising wereldwijd!