Kameroen voetbalshirts en andere merchandising

Welkom in de officiële Kameroen fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Kameroen kopen, evenals andere Kameroen voetbalmerchandise.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 31

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 31

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over Kameroen

De Fédération Camerounaise de Football werd opgericht in 1959. De FCF is aangesloten bij de FIFA sinds 1962 en bij de CAF sinds 1963. Het nationale voetbalelftal van Kameroen nam in totaal zes maal deel aan het Wereldkampioenschap. Komende zomer neemt Kameroen voor de zevende maal deel. Op dit WK dat georganiseerd wordt in Brazilië, zal Kameroen het op moeten nemen tegen gastland Brazilië, Mexico Kroatië. Kameroen boekte in 1990 zijn beste prestatie op het WK. Op het WK 1990 werd Kameroen pas in de kwartfinale uitgeschakeld door Engeland. Deze prestatie is hierna enkel geëvenaard door Senegal en Ghana. De absolute sterspeler van Kameroen was zonder twijfel Roger Milla. Hij werd niet alleen bekend door zijn vier doelpunten. Ook het vieren van deze doelpunten maakte hem een van de grootste sterren op het WK 1990. Op de Afrika Cup was Kameroen meerdere malen succesvol. In de jaren 1984, 1988, 2000 en 2002 legde Kameroen beslag op de Afrika Cup titel. Door de Afrika Cup winst in 2002 mocht Kameroen ook deelnemen aan de Confederations Cup. De prestatie op dit toernooi was uitmuntend. Kameroen stootte door tot de finale. Henry zorgde er in de finale pas in verlenging voor dat de cup naar Frankrijk ging. Het Kameroen thuisshirt is door de jaren heen altijd groen gekleurd geweest. Het uitshirt van Kameroen wisselt een geel uitshirt af met een wit uitshirt. Het Kameroen thuisshirt 2014-2015 wordt gesponsord door kledingsponsor PUMA en zal gedragen gaan worden op aankomend WK. PUMA neemt deze functie al sinds 1997 op zich en komt door de jaren heen met sterke designs. In een eerder stadium waren ook Adidas en Le Coq Sportif als kledingsponsor aan Kameroen gekoppeld. Het logo van kledingsponsor PUMA komt terug op diverse posities. Zo zijn gele PUMA logo's gedrukt op de mouwen en bevindt zich ook een PUMA logo tussen de logo's op de borst. Het shirt is overwegend groen. Het Kameroen thuisshirt 2014-2015 staat verder in het teken van de bijnaam ''De ontembare leeuwen''. Dit detail komt naar voren in een overall print die dus loopt over het gehele Kameroen voetbalshirt. Een ode aan de bijnaam komt ook terug op de linkerborst. Hierop is namelijk een ontembare leeuw gedrukt. Het logo van CFF komt terug op de rechterborst. Het logo kenmerkt zich onder andere door de vier sterren die boven dit logo gedrukt zijn. Deze verwijzen naar de gewonnen Afrika Cup titels in 1984, 1988, 2000 en 2002. Het thuisshirt wordt verder versierd met rode en gele details. De gele details komen terug op het uiteinde van de mouwen. De rode details komen terug rond de v-hals van het voetbalshirt. Dit voetbalshirt bezit geen kraag. Het uitshirt van Kameroen 2014-2015 kent exact hetzelfde design als het Kameroen thuisshirt. Dit voetbalshirt is overwegend geel gekleurd. De Kameroen voetbalshirts kunnen bij Subside Sports ook worden voorzien van printing. Voetbalshirts van Kameroen kunnen worden voorzien met printing van sterspelers als Eto'o en Song en zelfs met een WK transfer.

De Kameroen Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retroshirts aan. Ook zijn vroegere jacks verkrijgbaar. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Kameroen voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze Kameroen fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren 1970, 1982 en 1989. Het retro shirt van 1989 kan ook nog eens voorzien worden van printing van de destijds absolute sterspeler Milla. Bovendien bieden wij verschillende t-shirts aan die als dienen voor het voetballand Kameroen. Hierin staan ook sterspelers als Eto'o centraal. Subside Sports, het grootste aanbod Kameroen voetbalshirts en merchandising wereldwijd!