Colombia voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Colombia fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Colombia kopen, evenals de retro shirts, tenues en andere Colombia merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 36

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 36

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over Colombia

De Federación Colombiana de Fútbol werd opgericht op 12 oktober 1924. In 1936 sloot deze voetbalbond zich aan bij de FIFA. Echter besloot de Colombiaanse voetbalbond pas in 1957 deel te nemen aan kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal. Colombia nam in totaal 3 maal deel aan het Wereldkampioenschap voetbal. Deelname aan het WK 2014 in Brazilië wordt de vierde keer. Colombia nam voor het laatst aan het WK deel in 1998. Met recordinternational Valderrama in de gelederen ging werd Colombia vrij kansloos uitgeschakeld. Op de COPA America is Colombia tot dusver succesvoller. Hier werd namelijk wel eenmaal beslag gelegd op de cup. Door de jaren heen heeft Colombia wel in verschillende kleuren voetbalshirts gespeeld. In de vroege jaren rond 1938 speelde het Colombiaanse voetbalteam in een hemelsblauw voetbalshirt. Later werd dit shirt en ook donkerblauw. In de jaren '70 verscheen het Colombiaans elftal zelfs in een oranje shirt, gebaseerd op de voetbalshirts van het sterke Nederlandse elftal die in '74 en '78 de finale haalde. Het volledige voetbaltenue werd gebaseerd op het voetbaltenue van ''Oranje''. Colombia speelde dus ook in een witte broek en oranje kousen. In 1985 werd afgestapt van deze kleurencombinatie en werd gekozen voor een rood shirt met een blauw short en gele kousen. In 1992 werd pas officieel voor de huidige kleur geel gekozen. Door deze jaren heen verbonden zich vele kledingsponsoren aan de Colombianen. Vanaf 1980 werd Colombia door wel 8 kledingmerken aangekleed. Le Coq Sportif was de eerste die deze eer had, het Duitse merk Adidas kleed nu Colombia. Tussendoor pronkten ook Puma, Kelme, Comba, Umbro, Reebok en Lotto op de voetbalkleding van Colombia. Het thuisshirt van Colombia voor het seizoen 2014-2015, welke ook gedragen zal worden op het WK2014 in Brazilië is overwegend geel. Het shirt wordt versierd met blauwe details. Deze blauwe details komen in diagonale blauwe strepen op de voorzijde van het shirt tot uiting. Rondom de borst bevindt zich een geheel blauw diagonaal vlak. Het thuisshirt van Colombia bezit een witte v-hals en over de schouders en mouwen van het shirt lopen blauwe Adidas trademark strepen. De achterzijde van het Colombia thuisshirt bevat aan de bovenkant een rode lijn. Boven deze lijn staat de Andean Condor waarin de tekst #UnidosPorUnPais staat gedrukt. Dit laatste detail komt ook terug op de achterzijde van het uitshirt. Ook de blauwe details op de voorzijde van het voetbalshirt, met uitzondering van het grote diagonale blauwe vlak, komen terug op het uitshirt. Het uitshirt is overwegend rood en doet veel denken aan het thuisshirt van Colombia gedurende de jaren '80. Alle voetbalshirts van Colombia kunnen bedrukt worden met de officiële Adidas Colombia bedrukking van sterspelers als Falcao, Rodriguez en Guarin. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Colombia voetbalshirts. Ook dit betreft de officiële Adidas Colombia printing.

De Colombia Fanshop van Subside Sports biedt ook retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Colombia voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop een retro shirt die gebaseerd is op het voetbalshirt van Colombia 1973. Ook bezit de Colombia retro collectie een thuisshirt gebaseerd op officiële spelersversie 1994-1996. De voetbalshirts waren in dit jaar wit. voetbalshirts zijn bij Subside Sports ook verkrijgbaar in dames- en kindermaat. Kortom: voor iedereen wat wils.

Naast de officiële tenues van Colombia van het seizoen 2014-2015 en de retro shirts kan je in de Colombia fanshop ook vele fan t-shirts vinden. De t-shirts zijn gebaseerd op (vroegere) helden als Falcao en Valderrama.

Uiteraard ontbreken accessoires als Colombia vlaggen niet. Subside Sports, het grootste aanbod Colombia voetbalshirts en merchandising wereldwijd!