Uruguay voetbalshirts, trainingsjacks, retro shirts en andere merchandising

Welkom in de officiële Uruguay fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Uruguay kopen, evenals retro shirts, track jackets, boxershorts en andere merchandising.

30 Artikel(en)

per pagina

30 Artikel(en)

per pagina

Alles over het Uruguay voetbalshirt

Check hier alles over het Uruguay shirt als je deze wilt kopen! De Asociación Uruguaya de Fútbol werd opgericht in 1900. In 1923 sloot de Uruguayaanse voetbalbond AUF zich aan bij de FIFA. Het Uruguayaanse nationale team kent een lange en succesvolle geschiedenis. Uruguay was het eerste team dat het Wereldkampioenschap voetbal won in 1930. Twintig jaar later in 1950 slaagde Uruguay er nog een keer in het WK voetbal te winnen. Echter telt de prijzenkast van het nationale Uruguayaanse voetbalteam nog meer prijzen. Uruguay won maar liefst 15 keer de COPA America. Het eerste Uruguay voetbalshirt ooit was blauw met rood. In tien jaar tijd ontwikkelde het voetbalshirt van Uruguay zich naar het huidige Uruguay voetbalshirt. In 1910 koos de Uruguayaanse voetbalbond voor een lichtblauw shirt met een zwart short en kousen. De voetbalshirts werden gebaseerd op de uitshirts van de Uruguayaanse voetbalclub River Plate F.C. Het huidige thuisshirt voor 2016-2017 is ontworpen door kledingsponsor PUMA. Deze functie bekleedt PUMA al de laatste tien jaar. In het verleden vervulden ook merken als Uhlsport, NR, Le Coq Sportif en Adidas deze functie. Het Uruguay thuisshirt 2016-2017 bezit naast de overwegende kleur lichtblauw ook gouden details in een strip aan de binnenkant van het shirt. Verder bevat het shirt een zwarte T7 strip over de schouders en mouwen. Bovendien wordt het shirt gekenmerkt door een watermerk van de zon it het logo van de voetbalbond en is het shirt uitgerust met horizontale banen. Hiermee staat het voetbalshirt voornamelijk in het teken van de Uruguayaanse nationale vlag. Boven het logo van de voetbalbond zijn ook kampioenssterren gedrukt. Deze verwijzen naar de twee gewonnen Olympische Spelen in 1924 en 1928 en de gewonnen WK's in 1930 en 1950. Het uitshirt van Uruguay is op zijn beurt wit gekleurd. Dit voetbalshirt bezit lichtblauwe details. Het Uruguay uitshirt wordt gekenmerkt de bijzondere v-hals. Ook hier komt het logo van de voetbalbond en het logo van kledingsponsor PUMA respectievelijk terug op de linker- en rechterborst. De shirts van Uruguay kunnen worden voorzien van de officiële Uruguay bedrukking van sterspelers als Suarez, Muslera, Cavani, Pereiro, Lodeiro en nog meer sterren. Bovendien kan je je Uruguay shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de Uruguay Fan Style bedrukking. Deze printing is in kleur, font en stijl identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer bevat niet het logo van de voetbalbond aan de onderkant.

De Uruguay Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan van het merk COPA en Retake. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Uruguay voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirt die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '70. Verder biedt de Uruguay retro shop van Subside Sports ook diverse retro jackets aan die gebaseerd zijn op de vroegere trainingsjacks van de jaren '70.

Naast de offciële tenues van Uruguay van het seizoen 2016-2017 en de retro shirts kan je in de Uruguay voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Uruguay uit voorgaande seizoenen.Bovendien bieden wij een ruime collectie Uruguay fan t-shirts aan van merken als COPA en Retake. Dit zijn t-shirts gebaseerd op memorabele momenten tijdens grote toernooien of van (voormalige) sterspelers. De Uruguay t-shirt shop van Subside Sports biedt t-shirts aan die in het teken staan van sterspelers als Suarez en Forlan. Uiteraard ontbreken accessoires als Uruguay boxershorts, vlaggen en sleutelhangers niet in de Subside Sports Uruguay fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Uruguay voetbalshirts en merchandising wereldwijd!