Officiële Ajax voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in onze Ajax fanshop. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Ajax kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Ajax merchandising.

Alles over Ajax

Ajax Amsterdam is opgericht op 18 maart 1900 en is een van de traditionele top-drie topclubs van Nederland. De Amsterdammers spelen sinds de oprichting van de Eredivisie onafgebroken in de hoogste Nederlandse divisie. De club werd opgericht door o.a. Floris Stempel in cafe Oost-Indië aan het begin van de Kalverstraat bij de Dam. Voor de naam Ajax werd onder andere Amsterdamsche gezet om verwarring met ASC uit Oegstgeest te voorkomen. Ajax won in haar historie 33 maal de landstitel. De Europa Cup 1/Champions League werd 4 maal binnengesleept door “De Godenzonen”. Het Ajax thuisshirt is opgedeeld in 3 brede verticale banen, waarvan de 2 buitenste banen wit zijn en de middelste rood. Op het voetbalshirt pronkt op het midden het logo van hoofdsponsor Aegon, dat Ajax tot het einde van dit seizoen zal sponsoren. Deze functie vervullen zij al vanaf het seizoen 2008-2009. ABN-AMRO is het langst hoofdsponsor van de club uit Amsterdam geweest. ABN-AMRO had 17 jaar de eer dit te doen, waarna Ajax overging op Aegon. Ook Umbro was al kledingsponsor 11 jaar verbonden aan de Amsterdam. Kappa, Le Coq Sportif en Puma hadden in het verleden ook deze functie. Wie in het seizoen 2015-2016 hoofdsponsor zal worden is nog niet bekend.  De voetbalshirts van Ajax anno 2014-2015 zijn ontworpen door kledingsponsor Adidas. Kritiekpunt van de supporters op het Duitse merk zijn de terugkomende Adidas trademark strepen op de schouders en mouwen. Het logo van Adidas komt in het seizoen 2014-2015 terug op de rechterborst. Verder wordt het thuisshirt gekenmerkt door een stijlvolle rode polo kraag. Over het voetbalshirt lopen ook verticale krijtstrepen. Het uitshirt 2014-2015 kent een geheel ander design. Het shirt is overwegend blauw en wordt versierd met fel gele details. Het voetbalshirt wordt versierd met het logo van Fonds Gehandicaptensport. Het logo van hoofdsponsor Aegon ontbreekt. Ook op het logo van de club op de linkerborst komen de drie kampioenssterren terug die verwijzen naar de 33 gewonnen landtitels. Dit shirt zal gedragen worden gedurende Eredivisie en Champions League uitwedstrijden in het seizoen 2014-2015. In de Champions League zijn de Amsterdammers ingedeeld bij de ploegen PSG, Barcelona en Apoel Nicosia. De voetbalshirts van “De Godenzonen” kunnen voorzien worden van de Fan Style printing van sterspelers als Moisander, Veltman, Klaassen, Kishna en Milik. Ook zijn de gehele tenues van de Amsterdammer verkrijgbaar in de fanstore van Subside Sports.

Daarnaast kan je in onze Ajax fanshop de trainingspakken, anthem jackets, trainingsshirts, trainingsshort, polo’s fan t-shirts en andere accessoires kopen van de topclub uit Nederland. De trainingspakken, anthem jackets, trainingsshirts, trainingsshort en polo’s worden door de spelers van de club gedragen tijdens de warming-up en trainingen voorafgaande aan de Eredivisie en Champions League thuis- en uitwedstrijden. De shirt van FootballCulture vormen een ode aan diverse sterspelers als Litmanen. Uiteraard bieden wij ook Ajax accessoires aan als ballen en shawls. Subside Sports: het grootste aanbod Ajax merchandising en voetbalshirts wereldwijd!