Officiële Ligue 1 voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in de officiële Ligue 1 fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je de voetbalshirts van alle Ligue 1 teams kopen, evenals trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 116

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 116

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Alles over de Ligue 1

De Ligue 1 is de hoogste Franse divisie en behoort tot een van de meest aantrekkelijke competities wereldwijd. De Ligue 1 werd in het seizoen 1932-1933 opgericht. Lille OSC was de eerste Franse club die de Franse landstitel veroverde. AS Saint-Etienne veroverde de meeste Franse landstitel, 10. Verder won Olympique Marseille(9), FC Nantes(8), AS Monaco(7) en Olympique Lyon(7) ook vaak de Franse landstitel. De laatste jaren heerst Paris-Saint Germain in Frankrijk. Zij wonnen tot dusver 4 landstitels. Zlatan Ibrahimovic werd de afgelopen 2 seizoen topscorer van de Ligue 1 met respectievelijk 30 en 26 goals.

In de Ligue 1 fanshop van Subside Sports kunnen voetbalshirts zowel met de officiële Ligue 1 printing als met de Fan Style prinintg van sterspelers als Ibrahimovic, Luiz, T.Silva, Lucas, Cavani, Berbatov, Lacazette en nog veel meer worden voorzien! Ook heeft u de mogelijkheid om uw Ligue 1 voetbalshirt te voorzien van een eigen naam en nummer! Dit kan met de Fan Style printing. Deze printing is bijna geheel identiek aan de officiële printing. Enkel offiële printing ontbreekt.

Subside Sports, het grootste assortiment Ligue 1 voetbalshirts wereldwijd!