Lazio Roma voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Lazio Roma fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Lazio Roma kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Lazio Roma merchandising.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Alles over Lazio Roma

Società Sportiva Lazio, de volledige naam van de club uit Rome, werd opgericht op 9 januari 1900. Als kleuren kozen de oprichters de blauw–witte combinatie uit de Griekse nationale vlag, de kleuren die nog steeds de clubkleuren vertegenwoordigen. Echter heeft de samenstelling van de kleuren op het shirt wel een ontwikkeling ondergaan. In de beginjaren was het shirt ingedeeld met verschillende lichtblauwe en witte vlakken. Na enige tijd besloot Lazio Roma te kiezen voor een shirt dat nu nog gedragen wordt. In eerste instantie hield de groep zich enkel bezig met marathons, maar na 2 jaar werd ook het voetbalspel bij Lazio geïntroduceerd. Daarmee werd Lazio Roma de eerste voetbalclub in de Italiaanse hoofdstad Rome. Thuisbasis voor de club uit Rome werd het Olympisch stadion in Rome.

Het thuisshirt van Lazio Roma voor het seizoen 2014-2015 is volledig lichtblauw. Het logo van de club is op de linker borst gedrukt. Het logo van SS Lazio heeft door de jaren heen verschillende aanpassingen ondergaan. De hoofdelementen zijn echter altijd behouden. Het logo wordt dit seizoen bijgestaan door een watermerk van het logo. Op de rechter borst is het logo van kledingsponsor Macron in het wit gedrukt. Dit doet de kledingleverancier al vanaf 2012. Door de jaren heen heeft Lazio Roma meerdere kledingsponsoren versleten. Puma, Umbro, Kappa, Tuttosport, NR, Adidas, Pouchain en Lacoste zijn allemaal merken die Lazio Roma in het verleden hebben voorzien van kleding. Shirtsponsoren hebben zich echter wel schaars op het voetbalshirt van Lazio Roma gemeld. Het is vaker de gewoonte dat er zich geen shirtsponsor op het voetbalshirt van Lazio bevindt dan wel. Sinds 2009 heeft zich al geen enkele sponsor gemeld op de voetbalshirts. Wannneer de kraag van het thuisshirt omhoog wordt geklapt, onstaat er de Italiaanse vlag, terwijl er in de binnenzijde van de hals  "La Prima Squadra Della Capitale"(De eerste club van de hoofdstad) staat gedrukt. Het uitshirt van Lazio Roma voor het seizoen 2014-2015 is overwegend bordeaux rood en kent ook wit met blauwe details. Het voetbalshirt kent een zeer klassiek uiterlijk. Dit geldt ook voor het 3e shirt van Lazio Roma dat gebaseerd is op het voetbalshirt van "Biancocelesti" van het jaar 1933. Het 3e shirt is overwegend wit en wordt bijgestaan door verticale lichtblauwe strepen. Alle Lazio Roma voetbalshirts kunnen worden voorzien van officiele printing of Fan Style printing van sterspelers De Vrij, Candreva, Radu, Ledesma en Klose. Verder is het ook mogelijk om het Lazio Roma shirt te voorzien van een Serie A badge. Naast de voetbalshirts van Lazio Roma bieden wij ook het gehele tenue aan, waardoor je dus ook in het bezit kan komen van de Lazio Roma shorts en kousen, zowel in volwassen als in kindermaten.

In de Lazio Roma fanshop van Subside Sports worden ook verschillende training wear items te koop aangeboden zoals trainingspakken en polo's. Deze kleding wordt gedragen tijdens de trainingen, warming up en in de voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2013-2014. De Lazio Roma fanshop bevat bovendien een brede selectie officiële spelersversie shirts, welke voetbalshirts van Lazio Roma van vroegere jaren representeren. Zo zijn officiële wedstrijdshirts van de jaren 92-98 verkrijgbaar. Subside Sports, het grootste aanbod Lazio Roma voetbalshirts wereldwijd!