SSC Napoli voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële SSC Napoli fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van SSC Napoli kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere SSC Napoli merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 43

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 43

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over SSC Napoli voetbalshirts

Check hier de nieuwste Napoli voetbalshirts met onder andere het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016. SSC Napoli is in 1926 opgericht als Associazione Calcio Napoli en heeft nu de naam SSC Napoli, wat staat voor Societa Sportiva Calcio Napoli. Thuishaven van de club is het Stadion San Paolo in Napels. Omdat Napels een kustplaats aan de Golf van Napels in Italië is, waren de clubkleuren vanaf de oprichting al direct bekend: blauw. Toen de club opgericht werd, kwamen verschillende kleuren blauw in het voetbalshirts terug, echter sinds de jaren '30 werd de belangrijkste clubkleur van Napoli azuur blauw, wat langzaam aan veranderde naar een lichter blauwe kleur. Het logo van Napoli wordt gekenmerkt door de de grote N in het midden van het logo. Het thuisshirt voor het seizoen 2015-2016 is overwegend licht blauw en wordt verder gekenmerkt door de hoge hals in het wit. Deze witte accenten zijn ook te vinden aan de onderkant van de mouwen. De linker borst is traditioneel voorzien van het logo van de club en de rechter borst en de mouwen bevatten het logo van teamkledingsponsor Kappa. Het Italiaanse merk Kappa is vanaf het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van Napoli en heeft Macron vervangen. Macron was sinds het seizoen 2009-2010 teamkledingsponsor van de club. Daarvoor waren onder andere Diadora, Kappa, Legea, Nike, Lotto, Umbro, NR, Linea Time en Puma teamkledingsponsor van Napoli. De hoofdsponsor van Napoli is Lete/Garafolo. Deze staat op het midden van alle Napoli voetbalshirts. Het Napoli uitshirt 2015-2016 kent een donker grijze kleur en bevat licht blauwe accenten uit de clubkleuren van SSC Napoli. Ook in het huidige seizoen werkt Napoli de Europa League wedstrijden af in een 3e shirt. Het is mogelijk de Napoli voetbalshirts te laten bedrukken met de officiële printing en Fan Style printing van sterspelers als Insigne, Hamsik, Higuain, Inler, Insigne en Mertens. De Fan Style printing is identiek aan de officiële bedrukking in stijl, font en kleur. Alleen bevat deze printing niet het logo van de club uit Napels. In onze fanshop van Napoli zijn naast de voetbalshirts van Napoli ook de broekjes en kousen te vinden, zowel in kindermaten als in volwassen maten.

Uiteraard bevat de Napoli fanshop ook retro voetbalshirts. Deze retro voetbalshirts zijn gebaseerd op legendarische voetbalshirts van de club zoals de retro shirts van Retake en NR van de jaren '80, welke ook wel gekenmerkt werden als het tijdperk Maradona. Deze Argentijnse held diende de club van 1984 tot 1991. Napoli werd zowel in 1987 als in 1990 kampioen van Italië en won in 1989 de UEFA Cup. Ben je op zoek naar de trainingskleding van Napoli? Ook voor de trainingspakken, trainingsshirts, t-shirts en andere merchandising van Napoli ben je in de Napoli fanshop aan het goede adres. Subside Sports: het grootste aanbod Napoli voetbalshirts en merchandising wereldwijd!