Ivoorkust voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Ivoorkust fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Ivoorkust kopen, evenals fanshirts en accessoires.
in aflopende volgorden

17 Items

per pagina
in aflopende volgorden

17 Items

per pagina

Alles over het Ivoorkust voetbalshirt

De Fédération Ivoirienne de Football is opgericht in 1960. In 1960 sloot het zich ook aan bij de CAF. Een jaar later voegde de Ivoriaanse voetbalbond zich bij de FIFA. De prijzenkast van het Ivoriaanse voetbalelftal telt slechts 1 prijs. In 1992 verzekerden de Ivorianen zich van de Afrika Cup. Op een WK kwam Ivoorkust nimmer tot de volgende ronde.

Ivoorkust shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Ivoorkust is zoals altijd overwegend oranje en wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over gradient print. Een gradient print is een print in kleine, dunne, puntjes. Dit betreft op het shirt van Ivoorkust een print in het oranje/wit en wel van de kop van een olifant, inclusief de contouren van de slurf van de olifant. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de bijnaam van het nationale elftal: ''les Elephants.'' De gradient details komen ook terug in de mouwen. De strip over de mouwen heeft ook het gradient design en ook de bies aan de onderkant van het de mouwen heeft het ontwerp van dunne puntjes. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals met aan de zijkanten van de crew neck een strip in de kleuren van de Ivoriaanse vlag: oranje/wit/groen. De rechter borst van het tenue bevat het Puma logo en dit embleem komt ook weer terug op de mouwen van het tenue. De linker borst is uitgerust met het logo van de Ivoriaanse voetbalbond FIF (Fédération Ivoirienne de Football). Boven dit logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups in 1992 en 2015. De mouwen van het nieuwe Ivoorkust shirt zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid wanneer je dit shirt draagt.

Het nieuwe Ivoorkust tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbal broekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een gradient strip en ook de logo's van de voetbalbond en Puma staan op het short. De kousen zijn overwegend oranje en op de kousen staan ook weer uitingen van de bond en Puma. Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic shirts zijn bovendien uitgerust met de Puma evoKNIT technologie. Vanaf nu wordt dit shirt gedragen door spelers als Touré, Zaha, Gervinho, Aurier, Kalou, Bony, Bailly en andere spelers van het Ivoriaans voetbalelftal.

Ivoorkust voetbalshirt met officiële bedrukking

De Ivoorkust voetbalshirts kunnen worden voorzien worden van officiële printing van sterspelers Doumbia en Drogba. Ook kunnen de shirts voorzien worden van een WK transfer.Ivoorkust accessoires en cadeaus

De Ivoorkust Fanshop van Subside Sports biedt daarnaast ook fan t-shirts aan die op hun beurt ook verwijzen naar de bijnaam ''De Oranje Olifanten''. Uiteraard ontbreken Ivoorkust accessoires niet. Subside Sports, het grootste aanbod Ivoorkust voetbalshirts en merchandising wereldwijd!