Engeland

Engeland voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Engeland fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Engeland kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Engeland merchandising.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 363

per pagina
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 363

per pagina

Alles over het Engeland voetbalshirt

Check hier alles over het voetbalshirt van Engeland en de FA. De Football Association werd al opgericht in 1863. De FA is de oudste voetbalbond ter wereld. In 1905 sloot de FA zich aan bij de FIFA. In 1954 werd de FA ook lid van de UEFA. Engeland speelde ook de eerste interland ooit. Engeland nam het in deze interland op tegen Schotland. De prijzenkast van Engeland telt 1 prijs. Deze prijs werd in 1966 gepakt. In eigen land won Engeland de finale van West-Duitsland. Engeland scoorde in de finale een tweetal discutabele doelpunten en won uiteindelijk met 4-2. Op het EK kwam Engeland nooit verder dan een derde plaats. Dit was in het jaar 1968. Het thuisshirt van Engeland is traditioneel overwegend wit. Het uitshirt is traditioneel rood. De Engeland shirts zijn in het verleden door diverse kledingleveranciers ontworpen. Adidas, Umbro en Admiral namen de functie van kledingsponsor in het verleden in. Sinds 2013 is Nike de kledingsponsor van het Engelse nationale team. In 1996 en 2012 kwam het Engelse nationale team met een verrassend uitshirt. Deze week van de traditie rood af en was niet rood maar grijs en blauw. De nieuwe shirts voor het WK van 2018 en de periode 2017-2018 zijn uiteraard wel rood en wit.

Engeland shirt WK 2018 en EK 2020

In deze nieuwe shirts speelt het nationale voetbalelftal van Engeland de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland gedurende 2017 en het eerste deel van 2018. Het nieuwe Engeland thuisshirt 2017-2018 heeft een flitsend design. Het shirt is uiteraard overwegend wit en bevat dit seizoen een kleine overwegend witte v-hals die ook lichtblauwe en blauwe details rijk is. De achterkant van de v-hals bevat de belettering England. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de subtiele dunne licht blauwe (ice blue) en witte krijtstrepen over de mouwen. De uiteinden van de mouwen bevatten belettering. Zo bevat de ene mouw Three en de andere mouw Lions. Dit refereert naar de bijnaam van de Engelse ploeg The Three Lions. Langs de zijkanten is een navy blauwe verticale strip zichtbaar. De rechter borst bevat het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Engelse voetbalbond FA (Football Association). Boven het logo van de FA staat een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 1966.

Het nieuwe Engeland uitshirt voor het WK van 2018 is overwegend rood en is gebaseerd op het Nike Vapor Kit template. De romp van het shirt heeft een helder rode kleur. De mouwen bevatten een flitsend design van dunne krijtstrepen in twee tinten bordeaux rood. Verder bevat het shirt een kleine v-hals met daaromheen een blauwe band. Deze blauwe kleur komt bovendien terug in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Op de achterkant van de kleine v-hals is de naam van het land gedrukt. Op de uiteinden van de mouwen komt de bijnaam van het Engelse elftal terug: The Three Lions. De linker borst is uitgerust met het logo van de Amerikaanse kledingsponsor Nike in het wit. De andere borst bevat het logo van de FA (Football Association) met daarboven een ster.

Het nieuwe 3e shirt van Engeland is overwegend navy blauw (midnight navy) en de mouwen zijn overwegend zwart met dunne strepen. Hiermee is dit voor het eerst sinds 2011-2012 dat het uitshirt van Engeland niet rood is. Dit shirt is een ode aan het shirt van 2011-2012.

De tenues van The Lions zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen bij ons te koop.

Engeland voetbalshirt met officiële bedrukking

Wil je je Engeland shirt met een eigen naam en nummer? Dat kan bij ons ook. We bedrukken alle Engeland shirts met de naam en het nummer welke je maar wilt. De bedrukking die we hiervoor gebruiken, is de Engeland Fan Style bedrukking. Deze printing is in kleur, font en stijl identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer is niet uitgerust met het logo van de FA. Verder is deze bedrukking identiek aan de officiële bedrukking. We beschikken natuurlijk wel over de officiële printing van een aantal sterspelers, zoals die van Vardy, Rooney, Sterling, Sturridge, Kane en Barkley. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers op het shirt dragen en bestaat ook uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de spelers. Ook beschikken we over de officiële WK 2018 badge en respect badge, welke bedrukt kan worden op de Engeland voetbalshirts. Deze badges draagt het nationale elftal op de mouwen tijdens het toernooi.

Engeland trainingsshirt, trainingspak en t-shirts

Uiteraard hebben we ook een uitgebreid aanbod Engeland trainingskleding voor 2017-2018. Deze collectie bestaat uit het trainingsshirt, trainingspak, drill top, presentatiepak en N98 jack van het nationale elftal. Deze kleding draagt het elftal in de voorbereiding op de wedstrijden tijdens het EK en in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2018. Bovendien vind je hier speciale Engeland t-shirts. Dit zijn goedkopere t-shirts van Retake, COPA of Pennarello, welke perfect zijn om het nationale elftal in aan te moedigen. Deze t-shirts bevatten legendarische prints van sterren van weleer, zoals Gascoigne, Charlton of Gerrard of de speciale team t-shirts van de huidige selectie. De Engeland t-shirts en sweaters scoor je al vanaf een prijs van € 21,95!

Engeland voetbalshirt en tenue voor kinderen

In onze Engeland fanshop vind je niet alleen shirts voor kinderen, maar ook voor de jongste jeugd. Check hier het nieuwste Engeland shirt en tenue voor KIDS. Dit betreft het tenue voor het WK 2018 en de periode erna. Deze tenues zijn al beschikbaar voor baby's, maar ook voor little boys en oudere kinderen. Check hier ook Engeland t-shirts en trainingskleding voor kinderen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Engeland accessoires

Wil je het nationale elftal aanmoedigen met goedkopere merchandising? Check dan ons uitgebreide aanbod aan Engeland accesoires zoals shawls, vlaggen, Soccer Starz, voetballen, boxershorts of andere producten om het land mee aan te moedigen tijdens grote toernooien als een WK of EK.

Engeland retro voetbalshirts en jacks

De Engeland fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Engeland voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '60, '70 en '80. Ook bezit de Subside Sports retro shop van Engeland officiële spelersversie voetbalshirts. Dit zijn voetbalshirts die volledig hetzelfde eruit zien als de Engeland voetbalshirts die destijds gedragen werden. Deze voetbalshirts zijn ontworpen door ScoreDraw. Verder zijn in de retro shop van Subside Sports Engeland track jackets te vinden. Deze track jackets zijn gebaseerd op de vroegere trainingsjacks van Engeland. Alle producten in deze categorie betreffen producten van merken als COPA, Scoredraw en Retake.

Goedkope Engeland shirts, tenues en aanbiedingen

We hebben ook geregeld goedkope Engeland shirts op voorraad. Deze bieden we aan tegen hogere kortingen en kan je dus tegen een lagere prijs scoren. Dit betreffen vaak shirts en tenues van oudere seizoenen. Ook deze shirts zijn natuurlijk perfect om het nationale elftal mee aan te moedigen.