Kroatië

Kroatië voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Kroatië fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Kroatië kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Kroatië merchandising.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 197

per pagina
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 197

per pagina

Alles over het Kroatië voetbalshirt

Check hier alles over het shirt van Kroatië als je deze wilt kopen. De Kroatische voetbalbond Hrvatski nogometni savez werd opgericht in 1912. In het jaar 1941 sloot Kroatië zich als onafhankelijke staat aan bij de FIFA. Pas in 1993 sloot Kroatië zich aan bij de deelbond UEFA. Het voetbalelftal van Kroatië kent een korte historie. Pas vanaf 1996 heeft het deelgenomen aan een internationaal eindtoernooi. Het ontbrak hierna op geen enkel internationaal eindtoernooi. In 1998 wist Kroatië zich zelfs, ten koste van Nederland, te verzekeren van een derde plek. Op het EK kwam Kroatië twee maal tot de kwartfinale. Traditioneel (vanaf 1998) is het thuisshirt van Kroatië opgedeeld in rood en witte blokken. Deze bevinden zich over het gehele voetbalshirt. Het voetbalshirt dat door Kroatië op het WK 1998 gedragen werd week licht af van deze traditie. Het Kroatië thuisshirt 1998-2000 bestond slechts voor de helft uit rood en witte blokken. Het overige deel van het shirt was wit. Het uitshirt van Kroatië is vanaf 1998 blauw gekleurd. Het blauwe uitshirt van Kroatië wordt doorgaans voorzien van rood en witte blokken. Ook dit jaar is het Kroatië Euro 2016 uitshirt overwegend blauw en wordt het gekenmerkt door de diagonale blokken over het shirt. Hiermee heeft het voetbalshirt vrijwel hetzelfde design vrijwel hetzelfde design als de shirts van 1998. Ook het nieuwe thuisshirt van Kroatië voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is gebaseerd op het voetbalshirt van 1998, waarin het land derde werd tijdens het WK. Destijds vond het toernooi in Frankrijk plaats, wat nu met het EK van 2016 ook het geval is. Traditiegetrouw staan de logo's van de voetbalbond (HSN) en Nike op de borst. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een speciale strip. Deze nieuwe shirts zullen niet alleen gedragen worden tijdens het EK en tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Bij ons kan je niet alleen het shirt kopen, maar ook de bijbehorende kousen en broekjes. Alle voetbalshirts van Kroatië kunnen bedrukt worden met de officiële Kroatië bedrukking van sterspelers als Mandzukic en Modric. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Kroatë shirts en tenues. Dit betreft de fan-style printing. Deze printing is bijna geheel identiek aan de officiële printing

De Kroatië fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid fan t-shirts aan. Deze fan t-shirts vormen een ode aan het land Kroatië sterspelers als Davor Suker en Modric of bevatten een vintage print met daarop de naam van het land en het wapen van het land. Naast de officiële tenues van Kroatië van 2016-2017 en de fan t-shirts kan je in de Kroatië voetbalshop ook vele andere artikelen kopen. De Kroatië fanshop van Subside Sports biedt ook voetbalshirts van voorgaande jaren aan. Bovendien bieden wij een ruime collectie trainingskleding van Kroatië aan. Deze trainingscollectie bestaat uit de geliefde N98 jackets en presentatiepakken. Uiteraard ontbreken accessoires als Kroatië, pin badges, vlaggen en sleutelhangers niet in de Subside Sports Kroatië fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Kroatië voetbalshirts en merchandising wereldwijd.