Zwitserland

Zwitserland voetbalshirts, retro shirts, jacks en t-shirts!

Bestel hier het nieuwste Zwitserland shirt en tenue voor volwassenen en kinderen. In deze voetbalshirts speelt het Zwitserse elftal de wedstrijden tijdens het WK van 2018 en de periode 2018-2019. Check hier het shirt met het bijbehorende broekje en de kousen. Alle Zwitserland shirts kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. In onze Zwitserland fanshop vind je ook unieke retro shirts, gebaseerd op de voetbalshirts uit de jaren '50, '60 en '70. Bestel hier ook de goedkope Zwitserland fan t-shirts en truien van het merk Retake. Deze t-shirts en sweaters met capuchon bestel je al vanaf € 19,95!
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 43

per pagina
  1. Zwitserland Team Mok
    € * 17,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 43

per pagina

Alles over het Zwitserland voetbalshirt.

Check hier alles over het Zwitserland voetbalshirt als je deze wilt kopen. De Schweizerischer Fussballverband (SFV) sloot zich in 1904 aan bij de FIFA. In 1954 sloot de Zwitserse voetbalbond SFV zich ook aan bij de UEFA. De traditionele shirtkleuren van Zwitserland zijn rood en wit. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de Zwitserse nationale vlag. Puma is sinds 1998 al kledingsponsor van de Zwiterse nationale voetbalploeg en Puma zal in ieder geval nog tot 2020 verantwoordelijk zijn voor de voetbalshirts en trainingskleding. Het Zwitsers voetbalelftal doet het de afgelopen jaren goed en wist zich geregeld te kwalificeren voor een WK of EK eindronde. Tijdens een eindtoernooi zijn er naast een aantal achtste finales geen noemenswaardige resultaten behaald.

Zwitserland shirt WK 2018 en EK 2020

Het Zwitserland thuisshirt 2018-2019 is overwegend rood en bevat een opvallend design. Het voetbalshirt bevat namelijk een all-over print van het berglandschap van het land. De print stelt de topografie voor. Ook bevat het shirt witte details, deze details komen terug in een strip over de mouwen en in de v-hals. Verder zijn op de voorzijde van het Zwitserland voetbalshirt diverse logo's verwerkt. Zo is op de linker borst een logo van de Zwitserse nationale vlag verwerkt. Tussen de linker- en rechterborst in is het logo van kledingsponsor PUMA verwerkt. Het embleem van de Zwitserse voetbalbond SFV is op de rechterborst verwerkt. Het Zwitserland uitshirt 2020-2021 zal gedragen worden tijdens de uitwedstrijden gedurende EURO 2020 en de oefen- en kwalificatiewedstrijden voorafgaand aan het WK 2022. Het Zwitserland uitshirt is overwegend wit en kent daarnaast ook rode details. Deze rode details komen terug aan de zijkanten van de v-hals. Daarnaast bevat de voorkant een opvallende print met vier grote v vormen, deze stellen het berglandschap van Zwitserland voor. De logo's van PUMA en de voetbalbond staan evenals de vlag van Zwitserland op dezelfde plek als op het uitshirt. Alle voetbalshirts van Zwitserland kunnen bedrukt worden met de officiële PUMA Zwitserland bedrukking van sterspelers als Embolo, Liechsteiner, Xhaka en Shaqiri. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Zwitserland shirts. Verder kan je bij elk voetbalshirt het short en de kousen kopen, zowel in volwassen maten als voor kinderen. Check bij ons niet alleen de tenues, maar ook de trainingskleding, zoals het trainingsjack, trainingspak of trainingsshirt van het nationale elftal.

De tenues van Zwitserland zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen bij ons te koop.

Zwitserland voetbalshirt met officiële bedrukking

Wil je je Zwitserland shirt met een eigen naam en nummer? Dat kan bij ons ook. We bedrukken alle Zwitserland shirts met de naam en het nummer welke je maar wilt. De bedrukking die we hiervoor gebruiken, is de Zwitserland/PUMA Fan Style bedrukking. Deze printing is in kleur, font en stijl identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer is niet uitgerust met het logo van de bond. Verder is deze bedrukking identiek aan de officiële bedrukking. We beschikken natuurlijk wel over de officiële printing van een aantal sterspelers, zoals die van VEmbolo, Liechsteiner, Xhaka en Shaqiri. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers op het shirt dragen en bestaat ook uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de spelers. Ook beschikken we over de officiële EK 2020 badge en respect badge, welke bedrukt kan worden op de Zwitserland voetbalshirts. Deze badges draagt het nationale elftal op de mouwen tijdens het toernooi.

Zwitserland trainingsshirt, trainingspak en t-shirts

Uiteraard hebben we ook een uitgebreid aanbod Zwitserland trainingskleding voor 2020-21. Deze collectie bestaat uit het trainingsshirt, trainingspak, drill top, presentatiepak en jack van het nationale elftal. Deze kleding draagt het elftal in de voorbereiding op de wedstrijden tijdens het EK en in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022. Bovendien vind je hier speciale Zwitserland t-shirts. Dit zijn goedkopere t-shirts van Retake, COPA of Pennarello, welke perfect zijn om het nationale elftal in aan te moedigen. Deze t-shirts bevatten legendarische prints van sterren van weleer of de speciale team t-shirts van de huidige selectie. De Zwitserland t-shirts en sweaters scoor je al vanaf een prijs van € 21,95!

Zwitserland voetbalshirt en tenue voor kinderen

In onze Zwitserland fanshop vind je niet alleen shirts voor kinderen, maar ook voor de jongste jeugd. Check hier het nieuwste Zwitserland shirt en tenue voor KIDS. Dit betreft het tenue voor EURO 2020 en de periode erna. Deze tenues zijn al beschikbaar voor baby's, maar ook voor little boys en oudere kinderen. Check hier ook Zwitserland t-shirts en trainingskleding voor kinderen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Zwitserland accessoires

Wil je het nationale elftal aanmoedigen met goedkopere merchandising? Check dan ons uitgebreide aanbod aan Zwitserland accesoires zoals shawls, vlaggen, Soccer Starz, voetballen, boxershorts of andere producten om het land mee aan te moedigen tijdens grote toernooien als een WK of EK.

Zwitserland retro voetbalshirts en jacks

De Zwitserland fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Zwitserland voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '60, '70 en '80. Ook bezit de Subside Sports retro shop van Zwitserland officiële spelersversie voetbalshirts. Dit zijn voetbalshirts die volledig hetzelfde eruit zien als de Zwitserland voetbalshirts die destijds gedragen werden. Deze voetbalshirts zijn ontworpen door ScoreDraw. Verder zijn in de retro shop van Subside Sports Zwitserland track jackets te vinden. Deze track jackets zijn gebaseerd op de vroegere trainingsjacks van Zwitserland. Alle producten in deze categorie betreffen producten van merken als COPA, Scoredraw en Retake.

Goedkope Zwitserland shirts, tenues en aanbiedingen

We hebben ook geregeld goedkope Zwitserland shirts op voorraad. Deze bieden we aan tegen hogere kortingen en kan je dus tegen een lagere prijs scoren. Dit betreffen vaak shirts en tenues van oudere seizoenen. Ook deze shirts zijn natuurlijk perfect om het nationale elftal mee aan te moedigen.