Mexico

Mexico voetbalshirts, t-shirts, truien en merchandising

Bestel snel het nieuwste Mexico voetbalshirt van adidas in onze fanshop! In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt het nationale elftal van Mexico WK 2018 wedstrijden en de Copa America 2019 wedstrijden. Uiteraard is het mogelijk je Mexico shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van het land zoals Guardado, Lozano Chicharito, Moreno of Herrera. Check hier ook de nieuwste en goedkope t-shirts, sweaters en retro shirts van het land, evenals accessoires zoals shawls en vlaggen!
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 84

per pagina
  1. Mexico Team T-Shirt
    € * 29,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 84

per pagina

Alles over het Mexico voetbalshirt

Check hier meer informatie over het Mexico shirt als je deze wilt kopen. De Federacion Mexicana de Futbol Asociacion werd in 1927 opgericht en is aangesloten bij de NAFU, de CONCACAF en de FIFA(sinds 1929). Het is het meest succesvolle Noord-Amerikaanse land en pakte tot dusver 6 CONCACAF Gold Cup titels. El Tricolor wist in 1999 zich zelfs te verzekeren van de Confederations Cup. Estadio Azteca is de thuisbasis van de Mexicanen. Het biedt maar liefs plaats voor 105.000 supporters. Dit zorgt ervoor dat dit stadium werelds derde grootste stadion is. De bijnaam van het Mexicaanse voetbalteam, El Tricolor, komt ook terug in het ontwerp van het voetbalshirt. De voetbalshirts doen de bijnaam eer aan. Het thuisshirt van Mexico bevatten de kleuren van de vlag: groen, wit en rood! De kleuren van het Mexico voetbaltenue waren in de beginjaren van het Mexicaanse team echter wel anders van kleur. Rood en blauw waren de kleuren waaruit het tenue diverse malen uit bestond. Deze kleur gold tevens, nadat er af werd gestapt van van laatstgenoemde tenue.

Mexico shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Mexico shirt heeft ook dit jaar weer een echt vintage design. Het shirt bevat namelijk accenten van het thuisshirt dat het land droeg tijdens het WK van 1994 in de Verenigde Staten. Mexico reikte in dit toernooi tot de achtste finales en werd daarin uitgeschakeld door Bulgarije. Uiteraard is het shirt geheel groen. Verder wordt het nieuwe shirt gekenmerkt door de drie diagonale banen aan weerszijden van het shirt. Deze banen zijn weer verdeeld in dunnere flitsende strepen. Eenzelfde soort strepen had het shirt van het nationale elftal van Mexico in 1994. Verder bevat het nieuwe shirt van ''Los Tricolores'' witte accenten. Deze witte tinten komen terug in de v-hals en in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen van het shirt. Bovendien bevatten de mouwen aan de onderkant een witte bies. Ook het logo van adidas op de rechter borst is wit. De linker borst is uitgerust met het logo van de Mexicaanse voetbalbond FEMEXFUT. Een speciaal detail is te vinden op de achterkant van het shirt. Net onder de hals van het shirt bevindt zich de leus van het nationale elftal: ''Soi Mexico.'' Uniek aan het nieuwe voetbalshirt van het Mexicaanse elftal is de fashionable fit. De onderkant van het shirt bevat namelijk een ronding en bovendien valt het shirt strak om het lichaam.

Het nieuwe thuistenue van Mexico wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn rood met aan de bovenkant witte adidas stripes. Bovendien staan het logo en de initialen van de bond op de kousen: FMF. Zoals alle Adidas tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de Adidas Climachill technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Guardado, Lozano, Herrera, Chicharito en Moreno.

Mexico voetbalshirt met officiële bedrukking

Alle voetbalshirts van Mexico kunnen bedrukt worden met de officiële Adidas Mexico printing van sterspelers als Pulido, Moreno, Guardado, Hernandez en Chicharito. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Mexico voetbalshirts. Dit betreft ook de officiële Adidas Mexico printing.

Mexico shirt en tenue voor kinderen

De voetbalshirts zijn bij Subside Sports ook verkrijgbaar in dames- en kindermaat. Kortom: voor iedereen wat wils.

Mexico fanshop

De Mexico fanshop van Subside Sports biedt tevens het meest uitgebreide assortiment retro kleding aan. Niet alleen verschillende Mexico retro shirts zijn verkrijgbaar. Ook retro track jackets zijn te bestellen. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Mexico voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '60 en '80. De kleur van dit retro shirt is evenals de kleur van het Mexico track jacket groen. Deze track jackets zijn afgeleid van het trainingsjacket van Mexico dat gedurende de jaren '70 gedragen werd. Naast de officiële tenues van Mexico van het seizoen 2017-2018 en de retro shirts kan je in de Mexico voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen inden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Mexico uit voorgaande seizoenen. Bovendien tref je in de Mexico fanshop verschillende fan t-shirts aan. Dit zijn t-shirts ter gelegenheid van bepaalde jaargangen of dienen als ode aan voormalig sterspelers.

Mexico accessoires en cadeaus

Uiteraard ontbreken accessoires als de Mexico shawl, sleutelhangers, pin badges en vlaggen niet in Subside Sports Mexico fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Mexico voetbalshirts en merchandising wereldwijd!