Uruguay

Uruguay voetbalshirts, t-shirts en merchandising

Koop hier het nieuwste Uruguay voetbalshirt voor 2018-2019 van PUMA. In dit shirt speelt het nationale elftal van Uruguay de WK 2018 wedstrijden en overige wedstrijden deze periode. Je kan het Uruguay laten bedrukken met je eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van sterren als Suarez, Cavani, Godin, Muslera, Gimenez, Pereira of andere sterren. Check hier ook de nieuwste Uruguay fan t-shirts en retro shirts van merken als COPA en Retake of andere merchandising zoals shawls en vlaggen!
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 63

per pagina
  1. Uruguay Vlag
    € * 17,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 63

per pagina

Alles over het Uruguay voetbalshirt

Check hier alles over het Uruguay shirt als je deze wilt kopen! De Asociación Uruguaya de Fútbol werd opgericht in 1900. In 1923 sloot de Uruguayaanse voetbalbond AUF zich aan bij de FIFA. Het Uruguayaanse nationale team kent een lange en succesvolle geschiedenis. Uruguay was het eerste team dat het Wereldkampioenschap voetbal won in 1930. Twintig jaar later in 1950 slaagde Uruguay er nog een keer in het WK voetbal te winnen. Echter telt de prijzenkast van het nationale Uruguayaanse voetbalteam nog meer prijzen. Uruguay won maar liefst 15 keer de COPA America. Het eerste Uruguay voetbalshirt ooit was blauw met rood. In tien jaar tijd ontwikkelde het voetbalshirt van Uruguay zich naar het huidige Uruguay voetbalshirt. In 1910 koos de Uruguayaanse voetbalbond voor een lichtblauw shirt met een zwart short en kousen. De voetbalshirts werden gebaseerd op de uitshirts van de Uruguayaanse voetbalclub River Plate F.C.

Uruguay WK 2018 shirt en tenue

Het nieuwe Uruguay tenue voor 2018-2019 is zoals altijd overwegend licht blauw. Door Puma wordt deze kleur ''silver lake blue'' genoemd. Dit is de tint licht blauw die het voetbalshirt normaliter ook altijd heeft en ook de kleur is van de vlag van het Zuid Amerikaanse land. Het logo van Puma prijkt in het zwart op de rechter borst en ook op de mouwen in dezelfde kleur. Verder bevatten de mouwen en schouders van het tenue een gradient strip bevat. De Puma formstripe heeft op alle Puma voetbalshirts voor 2018-2019 een gradient design, wat betekent dat deze kleine, dunne puntjes bevat. Dit design komt ook terug in een gradient print over de bovenkant van het shirt. De onderkant van het shirt bevat een speciaal watermerk. Dit betreft een watermerk van een zon. Deze zon is geïnspireerd door de zon uit de vlag van het land en het logo van de voetbalbond. Deze zon met gezicht en zonnestralen wordt Meizon genoemd en symboliseert in Inca mythologie de zonnegod Inti. Daarnaast is de print geïnspireerd door een nationaal monument, de Sol de Atlántida. Een ander detail is te vinden aan de onderkant van het shirt. Hier staat de hashtag: #ELEQUIPOQUENOSUNE. Dit betekent ''Het team dat ons bindt.'' Verder bevat het shirt op de linker borst het embleem van de voetbalbond van het land: Asociación Uruguaya de Fútbol (AUF). Dit embleem herbergt vier sterren, welke verwijzen naar de twee gewonnen WK's (1930 en 1950) en het winnen van het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen van 1924 en 1928. De achterkant van het shirt bevat vijf dunne horizontale witte strepen, welke op een licht blauwe achtergrond de vlag van Uruguay symboliseren. Bovendien bevat het shirt een zwarte v-hals met aan de binnenkant een zwarte strip. Het nieuwe tenue van Uruguay wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Op dit broekje staan ook de logo's van de nationale voetbalbond en Puma. De zijkanten van het broekje bevatten een gradient strip. De kousen zijn ook zwart en bevatten aan de bovenkant een licht blauwe band. Op de kousen staan ook de initialen van de voetbalbond en Puma.

Zoals alle tenues van Puma is ook dit nieuwe tenue uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues zijn bovendien uitgerust met de nieuwe evoKNIT technologie.

Officiële Uruguay bedrukking

De shirts van Uruguay kunnen worden voorzien van de officiële Uruguay bedrukking van sterspelers als Suarez, Muslera, Cavani, Pereiro, Lodeiro en nog meer sterren. Bovendien kan je je Uruguay shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de Uruguay Fan Style bedrukking. Deze printing is in kleur, font en stijl identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer bevat niet het logo van de voetbalbond aan de onderkant.


Uruguay retro shop De Uruguay Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan van het merk COPA en Retake. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Uruguay voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirt die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '70. Verder biedt de Uruguay retro shop van Subside Sports ook diverse retro jackets aan die gebaseerd zijn op de vroegere trainingsjacks van de jaren '70.

Uruguay accessoires en cadeaus

Naast de offciële tenues van Uruguay van het seizoen 2017-2018 en de retro shirts kan je in de Uruguay voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Uruguay uit voorgaande seizoenen. Bovendien bieden wij een ruime collectie Uruguay fan t-shirts aan van merken als COPA en Retake. Dit zijn t-shirts gebaseerd op memorabele momenten tijdens grote toernooien of van (voormalige) sterspelers. De Uruguay t-shirt shop van Subside Sports biedt t-shirts aan die in het teken staan van sterspelers als Suarez en Forlan. Uiteraard ontbreken accessoires als Uruguay boxershorts, vlaggen en sleutelhangers niet in de Subside Sports Uruguay fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Uruguay voetbalshirts en merchandising wereldwijd!