Officiële Schalke 04 voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in onze Schalke 04 fanshop. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Schalke 04 kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirt, tenues en andere Schalke 04 merchandising.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Alles over het Schalke 04 voetbalshirt

Schalke04 werd in 1904 opgericht. Schalke 04 is na Bayern München qua supportersaantallen de grootste club van Duitsland. De traditionele clubkleuren van de club zijn blauw en wit, hetgeen ook naar voren komt in het clublied van de Duitse club. Door goede prestaties kreeg Schalke 04 in 1963 toegang tot de nieuw gevormde Bundesliga. Na enkele aanpassingsproblemen voegde Schalke 04 zich al snel toe tot de top van Duitsland. In de jaren '80 kreeg de club te maken met een mindere periode en degradeerde zelfs. Sinds het jaar 1984 speelt de club uit Gelsenkirchen onafgebroken in de Bundesliga en behoort het tot de topploegen van Duitsland. Verder dan de 2e plaats in de Bundesliga is de club uit Gelsenkirchen echter niet gekomen. Het absolute hoogtepunt van de club deed zich voor in 1997 toen de club ten koste van Inter Milan de Uefa Cup won.

Schalke 04 shirt en tenue 2017-2018

Dit seizoen bestaat het Schalke 04 thuisshirt uit de kleur blauw en kent het tevens witte details. De witte details komen enkel tot uiting in witte Adidas trademark strepen. Het voetbalshirt wordt versierd met verticale strepen op de voorzijde en wordt gekenmerkt door de stijlvolle henley collar die is voorzien van knopen. Het Schalke 04 logo op de linkerborst is pas sinds 1994 het logo van Schalke 04. Op de rechterborst komt het Adidas logo terug. Zij hebben deze functie altijd al vervuld voor Schalke 04. Gazprom is de hoofdsponsor van Schalke. Gazprom versierd al sinds 2006 het shirt van Schalke. Veltins had deze functie hiervoor. Het nieuwe Schalke 04 shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door een all-over print van diagonale blokken over het shirt. Dit design van diagonale strepen is geïnspireerd door de print op de thuisshirts van Schalke 04 in de periode 1992-1994. In deze seizoenen droegen spelers als Lehmann, Freund, Mihajlovic en Christensen met trots het shirt van de Duitse club, die haar thuiswedstrijden afwerkt in de Veltins Arena. Uiteraard is het nieuwe Schalke 04 shirt ook uitgerust met blauwe details. Deze blauwe accenten komen terug in de ronde hals en in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw. Tevens speelt Schalke 04 in het seizoen 2016-2017 in een 3e shirt. Dit derde shirt is een ode aan de stad Gelsenkirchen en bevat dan ook de kleuren van de stad of vlag van de stad. De vlag van de stad wordt gekenmerkt door de drie verticale banen. De bovenste van deze baan is zwart, de middelste is wit en de onderste is groen. Deze kleuren komen allemaal terug in het nieuwe uitshirt van Schalke. De body van het shirt is namelijk geheel zwart. De groene accenten komen allereerst terug in de mouwen. Deze mouwen worden afgesloten door een zwart bies. Verder zijn de drie strepen aan de zijkanten van het shirt groen en is ook de klassieke henley collar met twee knoopjes groen.

Schalke 04 voetbalshirt met officiële bedrukking

Alle voetbalshirts van Schalke 05 kunnen bedrukt worden met Schalke 04 bedrukking van sterspelers. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Schalke 04 voetbalshirts.

Schalke 04 shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Schalke 04 voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Schalke 04 KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Schalke 04 voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je inclusief officiële bedrukking van sterspelers. Dit betekent dat je ook het Schalke 04 voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Schalke 04 trainingskleding en t-shirts

Bovendien bieden wij een ruime collectie trainingskleding van Schalke 04 aan. Deze trainingscollectie betreft de anthem jackets, trainingsjacks, trainingspakken en trainingsshirts van Schalke 04. Dit is de kleding die de spelers van de club dragen tijdens de trainingen, warming-up of wanneer de spelers het veld betreden voor de wedstrijd. Uiteraard ontbreken accessoires als Schalke 04 shawls, kalenders, vlaggen, bidons en caps niet in de Subside Sports Schalke 04 fanshop. Subside Sports heeft het grootste aanbod Schalke 04 voetbalshirts en merchandising wereldwijd!

Schalke 04 accessoires en cadeaus

In deze fanshop vind je tevens een uitgebreide collectie Schalke 04 accessoires. De Iphone hoesjes, dekens, wristbands, vlaggen, handdoeken en ballen ontbreken uiteraard niet. Subside Sports heeft het grootste aanbod Schalke 04 voetbalshirts en merchandising wereldwijd!

Officiële Schalke 04 bedrukking

Check hier de officiële Bundesliga bedrukkingen voor de achterkant van het voetbalshirt van Schalke 04. Dit betreffen bedrukkingen die de sterspelers van de Duitse club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Dit betreffen uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle Schalke 04 legendes. Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Naast de uitgebreide collectie (bedrukte-) voetbalshirts kan je ook geregeld leuke aanbiedingen bij Subside Sports vinden in de Schalke 04 fanshop. Dit houdt in dat jij vaak van hoge kortingen kan genieten op de mooiste Schalke 04 voetbalshirts van de afgelopen jaren.