PSV

Officiële PSV voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in onze PSV fanshop. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van PSV kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirt, tenues en andere PSV merchandising.
in aflopende volgorden

8 Items

per pagina
in aflopende volgorden

8 Items

per pagina

Alles over het PSV voetbalshirt

Philips Sport Vereniging is opgericht op 31 augustus 1913 als een sportvereniging voor medewerkers van het bedrijf Philips. PSV maakt deel uit van de traditionele Nederlandse top-drie en werkt de thuiswedstrijden af in het Philips stadion. Niet vreemd ook dat Philips als hoofdsponsor vertegenwoordigd is op de voetbalshirts van de club uit Eindhoven. Sinds de invoering van een hoofdsponsor op het shirt in het jaar 1982 komt Philips al terug op de voetbalshirts van PSV. De Eindhovenaren kennen een succesvolle historie. Zo wisten zij 21 maal de landstitel te veroveren en sleepten 1 maal de Europa Cup 1 binnen. Het thuisshirt bestaat uit 7 verticale banen waarvan er 3 rood zijn en 4 wit. Dit is sinds 2000 al in de meeste gevallen zo. Hiervoor is het thuisshirt van PSV ook vaak overwegend rood en overwegend wit geweest. Op de linkerborst komt het logo van de club terug en op de rechterborst het logo van kledingsponsor Umbro. Umbro volgde in 2015 Nike op, dat PSV maar liefst twintig jaar lang sponsorde. Vanaf het seizoen 2020-2021 is Puma op de voetbalshirts van PSV te zien. Het logo van de club bezit 2 kampioenssterren, verwijzend naar de verzamelde kampioenschappen. Voor Nike was het Duitse Adidas kledingsponsor van de Noord-Brabanders. Ook Le Coq Sportif heeft de functie van kledingsponsor gehad.

PSV shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe PSV Eindhoven thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design en is traditioneel rood met wit gestreept. De banen zijn ook op de mouwen aanwezig. Hiermee heeft het shirt opnieuw een fris uiterlijk. Verder bevat het thuisshirt een toelopende hals. Deze hals is uitgerust met een dun rood lijntje. De biesjes zijn in het rood. Vorig seizoen stond de naam van hoofdsponsor Energie Directop het shirt en dit jaar is het Brainport Eindhoven. Het rood en wit gestreepte shirt bevat op de voorkant een wit vlak en op het witte vlak is in het zwart de naam van de hoofdsponsor te zien. Uiteraard is het PSV thuisshirt voorzien van het embleem van PSV op de linkerborst met hierboven de 2 gouden kampioenssterren. PSV heeft in totaal 24 keer het landskampioenschap mogen vieren. De andere borst is voorzien van het logo van kledingsponsor Umbro. De achterkant van het shirt bevat een rood vlak waarop de rugnummer en namen van de spelers staan, terwijl aan de onderkant de strepen doorlopen.

Het nieuwe uitshirt van PSV is overwegend zwart en bevat verschillende oranje accenten. De kleur is een verwijzing naar de kleur oranje van Holland. De oranje kleur komt terug in het ruitendesign over de mouwen. De ruiten zijn afkomstig uit de Brabantse vlag. ook de logo's van PSV en Umbro op de borst zijn in het oranje. Boven het PSV logo de 2 kampioenssterren. Op de borst de nieuwe hoofdsponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven. Verder bevat het shirt een ronde hals en op de linkermouw staat een speciale Philips badge. In de nek de tekst, eendracht maakt macht.

Het nieuwe 3e shirt van PSV is geïnspireerd door de streetstyle en perfect om ook casual te dragen. Het nieuwe PSV 3e shirt is overwegend groen en bevat enkele witte accenten. De zijkanten van het tenue bevatten namelijk een witte taping en ook in de nek van het shirt is een detail verwerkt. Hierop staat een driehoek in de kleuren PSV (rood en wit) met de tekst, eendracht maakt macht. Daaronder het logo van energiedirect.nl. In de voorgaande seizoenen stond dit bedrijf als hoofdsponsor op het shirt. Dit seizoen is dat Metropoolregio Brainport Eindhoven. Een ander detail op de tenues is de speciale diamant taping. Het Engelsee merkt is sinds 2015-16 kledingsponsor van PSV. Vanaf volgend seizoen zal Puma dit stokje overnemen.

PSV accessoires en cadeaus

Daarnaast kan je in onze PSV fanshop accessoires van de club als bekers, dekbedden, kussenslopen en pyjama's kopen. Subside Sports: het grootste aanbod PSV merchandising en voetbalshirts wereldwijd!