Arsenal

Arsenal voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

In onze shop kan je alle Arsenal voetbalshirts kopen, evenals de Arsenal trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Arsenal merchandising. Daarnaast kan je jouw Arsenal voetbalshirt voorzien van officiële en Fan Style bedrukking van sterspelers.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 127

per pagina
 1. Arsenal Shirt Uit 2023-2024
  Prijs € * 99,95 Je bespaart € * 25,00 (25%) Onze Prijs € * 74,95
 2. Arsenal Shirt Uit 2023-2024 + Martinelli 11
  Prijs € * 119,90 Je bespaart € * 20,00 (17%) Onze Prijs € * 99,90
 3. Arsenal Shirt Uit 2023-2024 + Rice 41
  Prijs € * 119,90 Je bespaart € * 20,00 (17%) Onze Prijs € * 99,90
 4. Arsenal Shirt Uit 2023-2024 + G.Jesus 9
  Prijs € * 119,90 Je bespaart € * 20,00 (17%) Onze Prijs € * 99,90
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 127

per pagina

Alles over het Arsenal voetbalshirt

Check hier alle informatie over het Arsenal shirt wanneer je deze wilt kopen. Arsenal werd in 1886 opgericht door een aantal arbeiders die werkzaam waren in ''The Royal Arsenal'' in Woolwich. De club kreeg de naam Dial Square, maar al vrij snel veranderde deze naam in Royal Arsenal. Toen Arsenal besloot zich aan te sluiten bij de Football League in 1891 werd wederom de naam van de club veranderd. Dit maal naar Woolwich Arsenal. In het jaar 1913 kreeg het uiteindelijk de naam die de club nu nog bezit: Arsenal. De club verhuisde naar de wijk Highbury en zodoende werd Woolwich uit de naam verwijderd. In de beginjaren werd door de oprichters Fred Beardsley en Morris Bates ''gekozen'' voor een donker rood shirt met witte shorts en blauw-wit gestreepte sokken. Beide oprichters waren voormalig Nottingham Forest spelers welke naar Londen waren verhuisd om in de fabriek te gaan werken. Beide konden zij geen clubkleur kiezen, dus vroegen zij het thuisfront om hulp. Het thuisfront stuurde op hun beurt een Nottingham Forest shirt en de nieuwe clubkleuren van Arsenal waren geboren. In 1933 kregen de shirtkleuren een flinke aanpassing. De kleuren van de mouwen werden veranderd naar wit en het rood op het shirt werd lichter. Vandaag de dag zijn dit nog steeds de shirtkleuren van Arsenal. Tussendoor zijn de kleuren wel gewijzigd naar de oude kleuren. Dit was bijvoorbeeld het geval toen Arsenal voor het laatste seizoen actief was op Highbury. Toen droeg Arsenal een shirt dat veel weg had van het eerste Arsenal shirt. Check hier ook meer informatie over ons uitgebreide Arsenal assortiment.

Arsenal shirt en tenue 2019-2020

Bij ons vind je uiteraard het nieuwste Arsenal voetbalshirt voor 2019-20 van Adidas. Het merk is sinds 2019 kledingsponsor van The Gunners. Het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2019-2020 is zoals altijd overwegend rood. Het Arsenal shirt is geïnspireerd op de tenues uit de jaren '80. Adidas was ook in de periode tussen 1986 en 1994 kledingsponsor van de Engelse club. Sinds dit seizoen zijn de 3 adidas strepen weer terug op het Arsenal voetbalshirt. Dit is het eerste Arsenal tenue van kledingsponsor Adidas sinds 1994. Adidas en Arsenal hebben een contract getekend voor 5 jaar en dat zou betekenen dat Adidas de kleding voor "The Gunners" maakt tot en met het seizoen 2023-2024. De rode tint van het nieuwe shirt heeft wat weg van de Arsenal shirts uit de jaren '80. Daarnaast is het shirt uitgerust met een v-hals in de kleuren rood, wit en blauw. Ook de biesjes bevatten deze kleuren. Naast een thuisshirt heeft Arsenal dit seizoen ook een uitshirt en 3e shirt en tenue, waarin de club de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League speelt gedurende dit seizoen. Het nieuwe Arsenal uitshirt voor 2019-20 is dit seizoen overwegend geel met navy blauwe details. Deze kleuren worden middels een flitsend effect afgewisseld. Dit effect wordt ook wel het ''gradient'' design genoemd. De club en Adidas omschrijven het uitshirt het 'Bruised Banana' voetbalshirt. Het uitshirt van Arsenal is geïnspireerd op het uitshirt uit de periode 1991-1993. Toentertijd gedragen door spelers als Tony Adams, Steve Bould, Lee Dixon en Ian Wright. Het nieuwe Arsenal 3e shirt voor 2019-2020 is overwegend navy blauw met gele details. Een chique en strak design welke past bij de club Arsenal. Deze gele kleur komt vooral terug bijde 3 adidas strepen over de mouwen, de v-hals en de biesjes. Alle voetbalshirts en tenues van The Gunners zijn zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen en kunnen voorzien worden van een eigen naam en nummer of de officiële bedrukking alle spelers. Bovendien kunnen de shirts worden bedrukt met de officiële Premier League badge op de mouwen.

Arsenal shirt met officiële bedrukking

Het Arsenal voetbalshirt kan je bij ons ook kopen met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Deze officiële bedrukking betreft de Premier League printing. Dit is de printing die de spelers van Arsenal op het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Je kan het shirt laten bedrukken met de naam en het rugnummer van sterren als Özil, Pepe, David Luiz, Aubameyang, Lacazette of andere spelers en ook een zelf gekozen naam en nummer op het shirt laten bedrukken. Bovendien beschikken we over de Arsenal shirts met officiële badges, zoals de Premier League badge. Het is zowel mogelijk het thuisshirt met officiële bedrukking, als het uitshirt en 3e shirt met deze printing te kopen. Dit geldt zowel voor het shirt voor volwassenen als voor het shirt voor kinderen. Arsenal draagt tijdens de FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden de officiële Arsenal bedrukking op het shirt. Ook deze bedrukking van een aantal spelers scoor je bij ons!

Arsenal trainingskleding en t-shirts

Ben je op zoek naar het nieuwste Arsenal trainingspak, trainingsshirt, presentatiepak, trainingsjack, pre match top of andere officiële Adidas trainingskleding voor 2019-2020 of andere seizoenen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dit betreft de kleding die de spelers van The Gunners dragen in de voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2019-20. Check ook officiële t-shirts van de club of van voormalige sterspelers in deze categorie. Hier vind je onder andere t-shirts van Wenger, Bergkamp, Ian Wright, Anelka, Henry. Adams of andere spelers uit het rijke verleden van de club, die haar wedstrijden speelt in het Emirates Stadium.

Arsenal shirt en tenue voor kinderen

We hebben ook alle nieuwe Arsenal shirts voor 2019-2020 voor kinderen dus zowel voor baby's, peuters, kleuters als de wat oudere jeugd. Deze nieuwe shirts kan je vanaf nu bij ons kopen! En dat niet alleen. Check ook het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen voor zowel het nieuwste thuistenue als uittenue en 3e tenue voor kinderen. Alle voetbalshirts voor kinderen kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Wil jij net als Özil en Aubameyang schitteren in het nieuwste Arsenal voetbalshirt? Check deze dan bij ons. Check ook het trainingspak en trainingsshirt voor kinderen of de nieuwste t-shirts in de kleinste maten. Hier vind je niet alleen tenues voor de grotere kindermaten, maar ook voor baby's en little boys!

Goedkoop Arsenal voetbalshirt of tenue

Check ook de Arsenal voetbalshirts, tenues en trainingskleding, inclusief aantrekkelijke kortingen. De kortingen lopen op tot wel 70%! De Arsenal voetbalshirts met kortingen kan je uiteraard ook voorzien met officiële Premier League bedrukking van sterspelers als Ozil en Lacazette. Hier vind je het grootste assortiment goedkope Arsenal kleding!

Arsenal accessoires

In onze Arsenal fanshop vind je tevens een uitgebreide collectie Arsenal accessoires. De Arsenal Iphone hoesjes, dekens, wristbands, vlaggen, handdoeken en ballen ontbreken uiteraard niet. Dit zijn de ideale fanartikelen om de echte Arsenal supporter mee te verblijden of cadeau te geven. Subside Sports, het grootste aanbod Arsenal voetbalshirts en merchandising wereldwijd!

Arsenal retro shirts

Verder bevat de Subside Sports Arsenal fanshop ook een uitgebreide collectie vintage voetbalshirts van de vroegere jaren. De voetbalshirts zijn gebaseerd op de voetbalshirts van de jaren 88, 91, 93 en 94. Ook deze voetbalshirts kunnen bedrukt worden met namen van vroegere sterspelers als Smith, O'Leary en Adams. Inclusief de mogelijkheid deze te laten bedrukken met een speciale retro printing van Arsenal sterren uit de jaren '60, '70, '80 en '90. Hier vind je de officiële retro shirts van ''The Gunners'' van merken als Scoredraw en Umbro. Deze retro voetbalshirts zijn gebaseerd op de legendarische Arsenal shirts van vroeger.