Liverpool

Liverpool voetbalshirt, tenue, trainingsshirt, trainingspak en andere merchandising

Bestel hier het nieuwste voetbalshirt en tenue van Liverpool FC. In deze voetbalshirts speelt de club de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. Hier vind je zowel het thuisshirt, uitshirt als 3e shirt met het bijbehorende voetbalbroekje en kousen voor kinderen en volwassenen. Bij Subside Sports heb je de mogelijkheid het shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële bedrukking, die de spelers ook op het tenue dragen. Of koop hier de nieuwste trainingskleding zoals het trainingsshirt, het trainingspak, presentatiepak, training top of goedkope t-shirts. Bestel hier bovendien andere goedkope merchandising zoals een shawl, vlag, dekbedovertrek of andere producten.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 235

per pagina
  1. Liverpool Voetbalbroekje Thuis 2023-2024 - Kinderen
    Prijs € * 39,95 Je bespaart € * 10,00 (25%) Onze Prijs € * 29,95
  2. Liverpool Voetbalbroekje 2023-2024
    Prijs € * 44,95 Je bespaart € * 10,00 (22%) Onze Prijs € * 34,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 235

per pagina

Alles over het Liverpool FC shirt

Liverpool werd opgericht in 1892 en is tot dusver een van de meest succesvolle Engelse clubs aller tijden. De eerste twee jaar in het bestaan van de club droeg Liverpool FC een licht blauw met wit thuisshirt, aangevuld met donkerblauwe voetbalbroekjes en kousen. In 1894 werden de clubkleuren veranderd naar rood, de kleuren van de stad Liverpool. De shorts waren eerst wit, maar werden echter in 1964 veranderd naar rood. Het logo op de linker borst van de voetbalshirts van Liverpool is gebaseerd op de vogel die centraal staat voor de stad Liverpool. In de loop der jaren heeft het logo kleine aanpassingen ondergaan, echter is de basis van het logo altijd behouden. Deze vogel is een mythisch wezen -half aalscholver, half adelaar- en staat voor Liverpool. Deze vogel wordt daarom ook wel de Liverbird genoemd. Deze Liverbird werd in 1955 aan het logo van Liverpool FC toegevoegd. De twee vlammen aan de zijkanten van het embleem van Liverpool verwijzen naar het Hillsborough drama, waarbij 96 Liverpool fans omkwamen. Ook het lijflied van Liverpool (You''ll never walk alone'') staat sinds 1996 in het Liverpool logo. Op de rechter borst staat de afbeelding van kledingsponsor New Balance. Umbro had deze functie tot 1985, Adidas van dat seizoen erop tot 1996 en vervolgens Reebok om dit weer tot 2006 te doen. Vervolgens nam Adidas het weer van Reebok over. Sinds het seizoen 2015-2016 is New Balance kledingsponsor van de Engelse club. De hoofdsponsor van Liverpool FC is Standard Chartered Bank. Deze prijkt midden op het shirt en sponsort Liverpool FC al vanaf 2010. Liverpool FC is verder de eerste Engelse club ooit die in het bezit kwam van een shirtsponsor. Hitachi was in 1979 de eerste shirtsponsor in Engeland. Vervolgens prijkten ook Crown Paints, Candy en Carlsberg op het shirt. De verbintenis met Carlsberg was een van de langst durende deals op de Engelse velden (1992-2010). Sinds 2010 staat Standard Chartered op de shirts van Liverpool FC. Het contact met deze bank loopt in ieder geval nog tot en met het seizoen 2022-2023.

Liverpool shirt en tenue 2019-2020

Koop bij ons het nieuwste Liverpool shirt en tenue voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. In deze shirts en tenues speelt Liverpool de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Check niet alleen het shirt, maar ook het voetbalbroekje en de kousen voor het nieuwe Liverpool shirt. Het nieuwe Liverpool thuisshirt is gebaseerd is een ode aan voormalig Liverpool manager Bob Paisley. Paisley was zowel in de jaren '70 als '80 manager van The Reds en won verschillende prijzen. Het shirt van dit seizoen is met name gebaseerd op het voetbalshirt van 1982-1983. Het Liverpool voetbalshirt is zoals altijd geheel rood en bevat dit jaar dunne pinstripes/krijtstrepen over het shirt. Daarnaast bevat het tenue een ronde hals met een subtiele witte lijn. De linker borst is uitgerust met de iconische Liverbird. De achterkant van het shirt bevat ook dit jaar weer de twee vlammen met het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama 1989, waarbij 96 Liverpool fans overleden. De rechter borst van het nieuwe thuisshirt bevat het logo van kledingsponsor New Balance in het goud. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de club. Hoofdsponsor Standard Chartered staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues. Een speciaal detail in het nieuwe thuisshirt is de handtekening van Bob Paisley. In onze shop vind je ook het voetbalbroekje en de kousen van het thuistenue. Alles tenues kun je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Alle voetbalshirts van Liverpool FC kunnen bedrukt worden met de officiële Premier League bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer.

Liverpool shirt met bedrukking

Het nieuwste voetbalshirt van Liverpool kan je laten bedrukken met je eigen naam en nummer of van sterren als Salah, Virgil van Dijk, Firmino, Mané, Keita of andere spelers. Hiervoor gebruiken we de officiële en originele Premier League bedrukking. Dit is de bedrukking die de spelers van Liverpool op het shirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Tijdens deze Premier League wedstrijden draagt de club ook de officiële Premier League badges op de mouwen. Ook bij ons kan je het shirt van Liverpool laten bedrukken met deze officiële badges. Bij ons kan je het nieuwste thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van Liverpool zowel voor kinderen als volwassenen laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Officiële bedrukking gegarandeerd!

Liverpool trainingskleding en t-shirts

Check bij ons ook een groot aanbod aan New Balance trainingskleding zoals het nieuwste trainingsshirt, trainingspak, presentatiepak of polo, welke gedragen worden tijdens de trainingen of in voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2019-2020. Check bij ons bovendien een uitgebreid aanbod aan t-shirts en sweaters, welke een ode zijn aan sterren van weleer zoals Gerrard of Hughes of een ode zijn aan belangrijke prestaties van de club zoals het winnen van de Champions League in 2005 of het behalen van de Europa League finale van 2016. Hier vind je ook goedkope Liverpool t-shirts, welke perfect zijn om The Reds mee aan te moedigen tijdens belangrijke wedstrijden in de Champions League, FA Cup of de Premier League.

Liverpool shirt en tenue voor kinderen

Koop je Liverpool shirt voor kinderen ook bij Subside Sports! Bij ons vind je het nieuwste Liverpool thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van New Balance voor het seizoen 2019-2020. Deze tenues kun je in de volgende kindermaten kopen: 122, 134, 146 en 158. Check hier niet alleen de voetbalshirts, maar ook het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen voor het Liverpool tenue voor kinderen. Ook deze shirts kunnen worden uitgerust met de officiële Premier League bedrukking van een eigen naam en nummer of die van jouw favoriete Liverpool speler.

Goedkoop Liverpool shirt of tenue

We hebben geregeld mooie aanbiedingen op onze Liverpool shirts en tenues. Dit betreffen vaak kortingen op voetbalshirts of trainingskleding van eerdere seizoenen. Deze Liverpool tenues koop je vanaf nu bij ons in de SALE. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 80%!

Liverpool accessoires en cadeaus

Wil je de club aanmoedigen met andere producten of iemand een goedkoop Liverpool cadeau geven? Check dan onze Liverpool accessoires en goedkopere producten. Deze accessoires bestaan uit producten zoals Liverpool shawls, kalenders, vlaggen, mokken, bidons, SoccerStarz en caps en natuurlijk nog veel meer. Ideaal om de club mee aan te moedigen tijdens de Europese wedstrijden of de Premier League wedstrijden of perfect om een echte Liverpool fan cadeau te geven!