Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur voetbalshirt, tenue, trainingskleding, t-shirts en andere merchandising

Bestel hier het nieuwste Tottenham Hotspur Nike voetbalshirt en tenue voor kinderen en volwassenen. In deze shirts speelt Tottenham Hotspur de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. Check hier zowel het thuisshirt, uitshirt als 3e shirt met het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen. Koop hier ook de nieuwste Tottenham Hotspur trainingskleding, zoals het trainingspak, trainingsshirt, presentatiepak of training top. Hier vind je ook goedkope Tottenham Hotspur t-shirts en retro shirts en andere merchandising om Tottenham Hotspur mee aan te moedigen!
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 89

per pagina
 1. Tottenham Hotspur Dri-Fit Strike Trainingsbroekje 2023-2024 - Navy
  Prijs € * 39,95 Je bespaart € * 10,00 (25%) Onze Prijs € * 29,95
 2. Tottenham Hotspur Dri-Dit Strike Hooded Trainingsjack 2022-2023 - Zwart
  Prijs € * 79,95 Je bespaart € * 20,00 (25%) Onze Prijs € * 59,95
 3. Tottenham Hotspur Trainingspak 2021-2022 - Navy/Geel
  Prijs € * 119,95 Je bespaart € * 30,00 (25%) Onze Prijs € * 89,95
 4. Tottenham Hotspur Elite Training Sweater 2021-2022 - Navy/Blauw/Geel
  Prijs € * 119,95 Je bespaart € * 35,00 (29%) Onze Prijs € * 84,95
 5. Tottenham Hotspur Training Top 2019-2020 - Grijs
  Prijs € * 64,95 Je bespaart € * 10,00 (15%) Onze Prijs € * 54,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 89

per pagina

Alles over het Tottenham Hotspur shirt en tenue

Check hier alles over het nieuwste Tottenham Hotspur shirt en tenue als je deze wilt kopen. De club werd opgericht in 1882 als Hotspur FC door de jongens van de Hotspur cricketclub en de lokale basisschool. In 1884 werd de naam veranderd naar Tottenham Hotspur FC. Het eerste voetbalshirt waar Tottenham in speelde was een marineblauw tenue. De clubkleuren op de shirt waren toen licht blauw met witte streepjes op een rood shirt. Het voetbalbroekje was toen blauw met bruine details. Na acht jaar werd er overgestapt naar witte shirts met marineblauw broekjes. Tottenham Hotspur gebruikt nu nog deze kleurencombinatie voor het tenue. Ook het logo van Tottenham Hotspur heeft veel veranderingen ondergaan. Het bekende logo van Tottenham Hotspur bestaat uit een jonge haan staand op een voetbal. Het logo werd al in 1909 bedacht, toen voormalig speler William James Scott dit logo liet gieten in een bronzen vorm en plaatste op het stadion. In 1956 tot 2006 werd er gebruik gemaakt van twee andere logo’s, hier was de haan ook te zien maar dan op een schild met twee leeuwen. In 2006 is er besloten om weer gebruik te maken van het oude logo. Van 2012 tot 2017 was Under Armour verbonden aan de club. Vanaf 2017 is Nike kledingsponsor van de Spurs en het contract loopt door tot en met 2033. Hiervoor heeft Tottenham Hotspur verschillende kledingsponsors gehad zoals: Puma, Kappa, Adidas, Pony, Umbro, Hummel, Le Coq Sportif en Admiral. White Hart Lane was het stadion waar Tottenham Hotspur zijn thuiswedstrijden in speelde, maar sinds 2019 speelt Tottenham Hotspur de wedstrijden in het Tottenham Hotspur Stadium. Het station ligt in noord Londons wijk Tottenham. Het station heeft plaats voor ruim 62.062 toeschouwers.

Tottenham Hotspur shirt en tenue 2019-2020

Koop hier jouw nieuwste voetbalshirt en tenue van Tottenham Hotspur voor kinderen en volwassen. De nieuwe collectie van Tottenham Hotspur bestaat uit thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Het eerste Tottenham Hotspur thuisshirt van Nike voor het seizoen 2019-20 is een wit shirt met een klassieke uitstraling. Dit thuisshirt is gebaseerd op het Nike Vapor template. De v-hals bevat aan de voorkant een blauwkleur en bevat de bijnaam van de club, SPURS. Ook de biesjes zijn in het navy blauw en in deze baan is ook de bijnaam van de club verwerkt. Op de linker borst prijkt het Tottenham logo. Dit logo met de bekende cockerel (jonge haan) en bal bevat een schild, welke gebaseerd is op het wapen zoals in de jaren '60. De andere borst bevat de swoosh van Nike in het navy blauw. Midden op de borst staat wederom de naam van hoofdsponsor AIA in het rood. AIA is sinds 2014 de hoofdsponsor van de Engelse club. Een ander detail is nog te vinden in de kraag van de voetbalshirts met daarin het motto van de club: "TO DARE IS TO DO". Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor 2019-2020 bevat de kleur die al meerder keren in de geschiedenis van de club is terug gekomen. Het shirt is namelijk overwegend navy blauw. Hiermee is het voetbalshirt gebaseerd op de uitshirts van de club tijdens de jaren '50 en '60 en op het uitshirt van 2012-2013. Het nieuwe shirt van 'de ''Spurs'' heeft dus een legendarische achtergrond. Het shirt wordt gekenmerkt door een all-over print op de borst, bestaande uit paarse diagonale banen. Verder uiteraard ook de logo's van Nike, Tottenham en AIA. Het 3e shirt van de Spurs is lichtblauw en geïnspireerd op de voetbalshirts uit de jaren '90. Verder wordt dit 3e shirt gekenmerkt door dunne verticale banen. Bij Tottenham Hotspur spelen dit jaar sterren als Kane, Vertonghen, Son, Eriksen, Dele Alli, Sissoko, Alderweireld en nog meer sterren. De bedrukking die wij voor de shirts gebruiken betreft de officiële en originele Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als Tottenham op het shirt draagt tijdens Premier League wedstrijden.

Tottenham Hotspur voetbalshirt met officiële bedrukking

Bij ons koop je het Tottenham Hotspur voetbalshirt met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en rugnummer. Bij de bedrukking van eigen naam en rugnummer wordt er gebruik gemaakt van de officiële Premier League bedrukking. Dit betreft dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij ook schitteren in het Tottenham Hotspur shirt van jouw favoriete spelers: Lamela, Eriksen, Kane, Alderweireld, Dele Alli of andere sterren? Wij hebben alle officiële bedrukkingen van alle sterspelers op voorraad. Dit is het zelfde originele bedrukking die de spelers van Tottenham Hotspur op het shirt dragen. Het shirt van Tottenham Hotspur met officiële printing is verkrijgbaar voor kinderen als voor volwassenen. Bovendien kan je het shirt van de Spurs laten voorzien van de officiële badges op de mouwen. Deze Premier League badges draagt de club op de mouwen tijdens Premier League wedstrijden.

Tottenham Hotspur shirt en tenue voor kinderen

Bij Subside Sports zijn alle Tottenham Hotspur voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size verkrijgbaar. Zowel het thuisshirt als het uitshirt en 3e shirt zijn verkrijgbaar voor baby’s, peuters, kleuters en de oudere jeugd. Subside Sports biedt niet alleen voetbalshirts, maar ook shorts en kousen voor kinderen. De voetbalshirts van Tottenham Hotspur zijn verkrijgbaar inclusief de officiële bedrukking van jouw favoriete spelers. Bij ons kan jij jouw KIDS shirts laten bedrukken met eigen naam en rugnummer. Check ook t-shirts en trainingskleding voor kinderen!

Tottenham Hotspur trainingskleding en t-shirts

Koop hier jouw Tottenham Hotspur Nike trainingspak, trainingsshirt, trainingsjack, presentatiepak of andere trainingskleding. Wij bieden een uitgebreid assortiment in officiële trainingskleding. Deze trainingskleding wordt gedragen door de spelers van Tottenham Hotspur tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA cup en de Champions League gedurende dit seizoen. Check ook ons te gekke fan T-shirts en sweaters. Deze artikelen worden aangeboden met een unieke print en staan in het teken van belangrijke mijlpijlen van de club of sterspelers.

Tottenham Hotspur accessoires en cadeaus

Jouw club aanmoedigen door middel van accessoires, check hier dan ons uitgebreide assortiment in accessoires. Het assortiment bestaat uit Tottenham Hotspur shawls, kalenders, sleutelhanger, auto tenue en nog veel meer. Een leuk cadeau voor een echte Tottenham Hotspur fan!