Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Tottenham Hotspur fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Tottenham Hotspur kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Tottenham Hotspur merchandising.

Alles over het Tottenham Hotspur shirt en tenue

Check hier alles over het nieuwste Tottenham Hotspur shirt en tenue als je deze wilt kopen. De club werd opgericht in 1882 als Hotspur FC door de jongens van de Hotspur cricketclub en de lokale basisschool. In 1884 werd de naam veranderd naar Tottenham Hotspur FC. Het eerste voetbalshirt waar Tottenham in speelde was een marineblauw tenue. De clubkleuren op de shirt waren toen licht blauw met witte streepjes op een rood shirt. Het voetbalbroekje was toen blauw met bruine details. Na acht jaar werd er overgestapt naar witte shirts met marineblauw broekjes. Tottenham Hotspur gebruikt nu nog deze kleurencombinatie voor het tenue. Ook het logo van Tottenham Hotspur heeft veel veranderingen ondergaan. Het bekende logo van Tottenham Hotspur bestaat uit een jonge haan staand op een voetbal. Het logo werd al in 1909 bedacht, toen voormalig speler William James Scott dit logo liet gieten in een bronzen vorm en plaatste op het stadion. In 1956 tot 2006 werd er gebruik gemaakt van twee andere logo’s, hier was de haan ook te zien maar dan op een schild met twee leeuwen. In 2006 is er besloten om weer gebruik te maken van het oude logo. Sinds 2012 is Under Armour verbonden aan de club. Tottenham Hotspur en heeft een contract tot 2017. Hiervoor heeft Tottenham Hotspur verschillende kledingsponsors gehad zoals: Puma, Kappa, Adidas, Pony, Umbro, Hummel, Le Coq Sportif en Admiral. White Hart Lane is het stadion waar Tottenham Hotspur zijn thuiswedstrijden in speelt. Het station ligt in noord Londons wijk Tottenham. Het station heeft plaats voor ruim 36.000 toeschouwers.

Tottenham Hotspur shirt en tenue 2017-2018

Koop hier jouw nieuwste voetbalshirt en tenue van Tottenham Hotspur voor kinderen en volwassen. De nieuwe collectie van Tottenham Hotspur bestaat uit thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Het eerste Tottenham Hotspur thuisshirt van Nike voor het seizoen 2017-2018 is zoals verwacht een wit shirt met een klassieke uitstraling. Dit thuisshirt is gebaseerd op het Nike Vapor Aeroswift 2017 template. De ronde hals bevat aan de achterkant een blauw-wit-blauwe strip, met daarop de bijnaam van de club, SPURS. Ook aan de zijkanten en de onderkant van de mouwen is een blauwe baan aangebracht. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De mouwen van dit klassieke shirt zijn verder voorzien van een mesh knit detail. Op de linker borst prijkt een speciaal Tottenham logo. Dit logo met de bekende cockerel (jonge haan) en bal bevat een schild, welke gebaseerd is op het wapen zoals in de jaren '60 en met name van het seizoen 1960-1961. In dit seizoen was Tottenham Hotspur de eerste club die na de oorlog zowel de beker als het kampioenschap op haar naam schreef en dus de ''dubbel'' won. De andere borst bevat de swoosh van Nike in het navy blauw. Midden op de borst staat wederom de naam van hoofdsponsor AIA in het rood. AIA is sinds 2014 de hoofdsponsor van de Engelse club. Een ander detail is nog te vinden in de bies van de voetbalshirts Als je de bies aan de onderkant van de mouwen omslaat, komt het seizoen tevoorschijn. De rechter bies bevat het jaartal 2017 en de linker bies 2018. Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor 2017-2018 bevat de kleur die al meerder keren in de geschiedenis van de club is terug gekomen. Het shirt is namelijk overwegend navy blauw. Hiermee is het voetbalshirt gebaseerd op de uitshirts van de club tijdens de jaren '50 en '60 en op het uitshirt van 2012-2013. Het nieuwe shirt van 'de ''Spurs'' heeft dus een legendarische achtergrond, waardoor het nieuwe tricot ook weinig fratsen bevat. Bij Tottenham Hotspur spelen dit jaar sterren als Kane, Vertonghen, Dembele, Son, Eriksen, Janssen, Alli, Sissoko, Alderweireld en nog meer sterren. De bedrukking die wij voor de shirts gebruiken betreft de officiële en originele Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als Tottenham op het shirt draagt tijdens Premier League wedstrijden.

Tottenham Hotspur voetbalshirt met officiële bedrukking

Bij ons koop je het Tottenham Hotspur voetbalshirt met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en rugnummer. Bij de bedrukking van eigen naam en rugnummer wordt er gebruik gemaakt van de officiële Premier League bedrukking. Dit betreft dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij ook schitteren in het Tottenham Hotspur shirt van jouw favoriete spelers: Lamela, Eriksen, Kane, Janssen, Alderweireld, Alli of andere sterren? Wij hebben alle officiële bedrukkingen van alle sterspelers op voorraad. Dit is het zelfde originele bedrukking die de spelers van Tottenham Hotspur op het shirt dragen. Het shirt van Tottenham Hotspur met officiële printing is verkrijgbaar voor kinderen als voor volwassenen. Bovendien kan je het shirt van de Spurs laten voorzien van de officiële badges op de mouwen. Deze Premier League badges draagt de club op de mouwen tijdens Premier League wedstrijden.

Tottenham Hotspur shirt en tenue voor kinderen

Bij Subside Sports zijn alle Tottenham Hotspur voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size verkrijgbaar. Zowel het thuisshirt als het uitshirt en 3e shirt zijn verkrijgbaar voor baby’s, peuters, kleuters en de oudere jeugd. Subside Sports biedt niet alleen voetbalshirts, maar ook shorts en kousen voor kinderen. De voetbalshirts van Tottenham Hotspur zijn verkrijgbaar inclusief de officiële bedrukking van jouw favoriete spelers. Bij ons kan jij jouw KIDS shirts laten bedrukken met eigen naam en rugnummer. Check ook t-shirts en trainingskleding voor kinderen!

Tottenham Hotspur trainingskleding en t-shirts

Koop hier jouw Tottenham Hotspur Under Armour trainingspak, trainingsshirt, trainingsjack, presentatiepak of andere trainingskleding. Wij bieden een uitgebreid assortiment in officiële trainingskleding. Deze trainingskleding wordt gedragen door de spelers van Tottenham Hotspur tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA cup en de Champions League gedurende dit seizoen. Check ook ons te gekke fan T-shirts en sweaters. Deze artikelen worden aangeboden met een unieke print en staan in het teken van belangrijke mijlpijlen van de club of sterspelers.

Tottenham Hotspur accessoires en cadeaus

Jouw club aanmoedigen door middel van accessoires, check hier dan ons uitgebreide assortiment in accessoires. Het assortiment bestaat uit Tottenham Hotspur shawls, kalenders, sleutelhanger, auto tenue en nog veel meer. Een leuk cadeau voor een echte Tottenham Hotspur fan!