La Liga Voetbalshirts

Het Primera Division voetbalshirt, thuisshirt, uitshirt en andere Primera Division merchandising koop je nu in onze Primera Division fanshop. Vind ook informatie over de fanartikelen.

De nieuwe La Liga voetbalshirts: het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt

Huidige kampioen: Real Madrid
Meeste kampioenschappen: Real Madrid (33)

De Spaanse competitie, La Liga, is geboren in 1929. Barcelona werd de eerste kampioen van de Primera Division. In totaal hebben er 62 clubs in de Spaanse competitie gespeeld en zijn slechts negen clubs kampioen geworden. Drie clubs zijn nog nooit gedegradeerd. Dit zijn Real Madrid, Barcelona en Athletic Bilbao. Real Madrid en Barcelona zijn de twee grootste clubs van het land. Niet alleen in Spanje zijn beide clubs een grootmacht, ook wereldwijd. Verschillende wereldsterren hebben ook in Spanje gespeeld, zoals Ronaldinho, Raul, Zidane, Cruyff en Maradona. Momenteel herbergt het land ook weer twee absolute wereldsterren. Ronaldo speelt bij Real Madrid en Messi bij Barcelona. Beide sterren domineren de records en statistieken in Spanje.


Ons uitgebreide La Liga aanbod bestaat uit de nieuwste thuisshirts, uitshirts, 3e shirts en keepersshirt van bijna alle La Liga teams. We kunnen ieder La Liga voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking. Je kan ervoor kiezen je eigen naam en nummer op het shirt te laten bedrukken, maar ook de naam en het nummer van jouw favoriete speler. We hebben ook verschillende retro shirts van Primera Division clubs op voorraad. Dit betreffen t-shirts, polo's en truien van Retake en COPA Football. Check direct ons uitgebreide aanbod aan La Liga trainingskleding en casual training zodat je jouw favoriete club overal kunt supporten. Ons uitgebreide aanbod aan accessoires bestaat uit mokken, bekers, handschoenen, mutsen, vlaggen, sleutelhangers en andere gifts.

La Liga Kampioenen
 • Real Madrid -33
 • Barcelona - 26
 • Atletico Madrid - 10
 • Athletic Bilbao -8
 • Valencia - 6
 • Real Sociedad - 2
Topscorers
 1. Lionel Messi 2004 - Tot nu (427)
 2. Cristiano Ronaldo 2009 - 2018 (311)
 3. Telmo Zarra 1940 - 1955 (251)
 4. Hugo Sanchez 1981 - 1994 (251)
 5. Raul 1994 - 2010 (228)
 1. 1. Lionel Messi (10) - FC Barcelona
 2. 2. Frenkie de Jong (21) - FC Barcelona
 3. 3. Eden Hazard (7) - Real Madrid
 4. 4. Joao Felix (7) - Atletico Madrid
 5. 5. Griezmann (17) - FC Barcelona