AC Milan

AC Milan voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële AC Milan fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van AC Milan kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere AC Milan merchandising.

Alles over het AC Milan voetbalshirt

Check hier alles over het AC Milan shirt en tenue als je deze wilt kopen. AC Milan is op 16 december 1899 door Engelse migranten opgericht en speelt de thuiswedstrijden in het San Siro in Milaan. De club werd opgericht door de Britse immigrant Herbert Kilpin. Het kruis in het officiële logo van de club verwijst dan ook naar de Engelse oorsprong. De oorsprong van het rood zwart gestreepte voetbalshirt is echter gehuld in nevelen. Volgens verschillende bronnen nam de Brit uit Engeland een serie voetbalshirts mee van de club waarvan hij verenigingslid was. Vanaf dat moment draagt Milan de rood-zwarte tenues. Een andere theorie gaat uit van Kilpin’s fascinatie voor de Italiaanse vrijheidsstrijder Giuseppe Garibaldi. Deze patriot streed met zijn leger ‘roodhemden’ vanaf 1860 voor de vrijheid van Italië en wordt door de Italianen als nationale held beschouwd. Een laatste theorie is dat de kleuren rood en zwart respectievelijk voor de passie van de overwinning en de lijdensweg van een verlies. Rood voor de duivel en zwart om de tegenstander bang te maken. Het is echter een feit dat het voetbalshirt van AC Milan al 100 jaar gekenmerkt wordt door de zwarte en rode verticale banen over het voetbalshirt en de bijnaam van de Italianen Rossoneri (de Rood-Zwarten) is. Ondanks dat AC Milan ook diepe dalen kent, is de club de meest succesvolle club van de wereld. AC Milan heeft door de jaren heen veel kledingsponsors gehad zo als Kappa. Momenteel is Adidas kledingsponsor van AC Milan waarmee zij een contract hebben tot 2023. De vliegtuigmaatschappij van Verinnigde Emiraten Emirates is de huidige hoofdsponsor van AC Milan. Tot 2020 heeft AC Milan een sponsorcontract met Emirates. San Siro een stadion in Milaan van twee grootmachten: AC Milan en Internazionale. Het stadion werd op 19 september 1926 officieel geopend en is in 1989 gerenoveerd. De officiële naam van het stadion is Giuseppe Meazza door de fans van Internazionale zo genoemd. Voor de fans van AC Milan wordt het stadion nog steeds gezien als San Siro. De twee ploegen uit Milaan zijn ook elkaars grootste rivalen.

AC Milan shirt en tenue 2017-2018

Check hier alle informatie over het nieuwste shirt en tenue van 2017-2018 van AC Milan. Dit betreft het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt, welke je zowel voor kinderen als volwassenen bij ons kan kopen. In deze shirts spelen de Rossoneri de Serie A, en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2017-2018. Check niet alleen het shirt, maar ook het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen voor het nieuwe AC Milan shirt. Het shirt van de Rossoneri vindt dit jaar haar inspiratie in de voetbalshirts en tenues van de periode 1987-1997 en de jaren '50. Tijdens deze perioden werden zowel nationaal als internationaal grote successen behaald. Het AC Milan voetbalshirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale zwarte en rode banen over het shirt. Verder is de bies aan de onderkant van de mouwen zwart en bevat het shirt een crew neck. Op de achterkant van het shirt bevindt zich heel subtiel de Italiaanse vlag. Op de borst staan de logo's van Adidas en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen. Het uitshirt van de Rossoneri is dit seizoen wit en bevat Rossoneri accenten in de hals, de drie strepen van adidas en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten namelijk allemaal zwarte en rode details. Op de achterkant van het shirt bevindt zich heel subtiel de Italiaanse vlag. Op de borst staan de logo's van Adidas en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Het derde shirt van de Rossoneri is dit seizoen zwart met horizontale banen. Deze banen bevatten weer dunne strepen. Verder bevat het shirt diagonale banen over de rechterkant van de borst. Deze lopen naar een horizontale band en heeft de kleur rood. Ook rondom deze banen bevinden zich weer diagonale strepen. De rode accenten uit de clubkleuren van Milan komen ook weer terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het shirt is uitgerust met een ronde hals. Alle AC Milan tenues zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke ervoor zorgt dat de spelers optimaal kunnen presteren door het vocht afwerende en ventilerende effect. Check alle tenues van AC Milan. Deze kan je natuurlijk laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

AC Milan voetbalshirt met officiële bedrukking

Bij ons zijn de shirts verkrijgbaar met officiële bedrukking van AC Milan spelers. Dit betreft shirts van voorgaande seizoenen en dit seizoen. Deze shirts zijn verkrijgbaar van spelers als Bonaventura, Bacca, Menez, Honda en andere sterspelers! De shirts met officiële bedrukking van spelers koop je bij ons zowel in kinderen als in volwassen maten. Bij Subside Sports is het mogelijk om jouw AC Milan shirt te voorzien van eigen naam en rugnummer. Wij gebruiken hiervoor de AC Milan Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiële bedrukking, maar de kleur, font en stijlen zijn identiek hieraan. Het enige verschil is dat op de rugnummer het logo van de club niet wordt afgebeeld. Wil jij een compleet AC Milan shirt met badges? Dat is mogelijk bij Subside Sports. Laat jouw AC Milan shirt voorzien van de Serie A badges of de Coppa Italia badges.

AC Milan shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle AC Milan voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS sizes. Dit betreft de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze AC Milan KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. Dit betekent dat je ook het AC Milan voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen. Ook is het mogelijk om jouw AC Milan kids shirt te laten bedrukken met eigen naam en rugnummer.

AC Milan trainingskleding en t-shirts

Koop hier jouw officiële AC Milan Adidas trainingspak, trainingsshirt, trainingsjack, trainingssweater, anthem jack, sweater, polo of andere trainingskleding van de club. AC Milan draagt zijn trainingskleding tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden. Ook jij kan AC Milan op andere manier aanmoedigen, hiervoor bieden wij goedkopere AC Milan fan t-shirts of sweaters. Deze hebben een te gekke print en staan in het teken van een belangrijke mijlpalen van de club of sterspelers.

AC Milan accessoires en cadeaus

Ook jij kan het elftal van AC Milan aanmoedigen met te gekke accessoires. Subside Sports heeft hiervoor een uitgebreid assortiment. Scoor nu bij ons een AC Milan mok, shawl, muts, voetbal, cap, pet, sleutelhanger en nog veel meer. Ook voor een echte AC Milan fan om dit cadeau te geven.

AC Milan retro shirts en jacks

In de AC Milan fanshop zijn ook de retro voetbalshirts van AC Milan te vinden van de merken COPA, adidas Originals en Retake. Deze retro shirts zijn gebaseerd op legendarische voetbalshirts, waarin AC Milan grote successen heeft gekend. Zo zijn de retro shirts van de jaren '60 gebaseerd op de voetbalshirts van deze periode. In deze periode won de club uit Milaan twee keer de Italiaanse landstitel (1962 en 1968) en wist de club bovendien twee keer beslag te leggen op de Europacup I (1963 en 1969). In de finale van 1969 werd met 4-1 gewonnen van Ajax door doelpunten van Prati (3 keer) en Sormani. Andere sterren van AC Milan destijds waren Trapattoni en River. In totaal heeft AC Milan zeven keer de Champions League gewonnen, waarmee het één van de meest succesvolle Europese club is. Ook sterren als Maldini, Baresi, Seedorf en Donadoni hebben de club gediend.

Officiële AC Milan bedrukking

Check hier de officiële Serie A bedrukkingen van AC Milan op de achterkant van het voetbalshirt van de club. Dit betreft de printing van de badges die de sterspelers van de club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Dit betreft uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle AC Milan legendes zoals Robinho, Pato, Shevchenko, El Shaarawy en Viere. Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!