Lazio

Lazio Roma voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Lazio Roma fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Lazio Roma kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Lazio Roma merchandising.
in aflopende volgorden

33 Items

per pagina
  1. DANKE MIRO Transfer
    € * 10,00
in aflopende volgorden

33 Items

per pagina

Alles over Lazio Roma

Sportiva Lazio, de volledige naam van de club uit Rome, werd opgericht op 9 januari 1900. Als kleuren kozen de oprichters de blauw/witte combinatie uit de Griekse nationale vlag, de kleuren die nog steeds de clubkleuren vertegenwoordigen. Echter heeft de samenstelling van de kleuren op het shirt wel een ontwikkeling ondergaan. In de beginjaren was het shirt ingedeeld met verschillende lichtblauwe en witte vlakken. Na enige tijd besloot Lazio Roma te kiezen voor een shirt dat nu nog gedragen wordt. In eerste instantie hield de groep zich enkel bezig met marathons, maar na 2 jaar werd ook het voetbalspel bij Lazio geïntroduceerd. Daarmee werd Lazio Roma de eerste voetbalclub in de Italiaanse hoofdstad Rome. Thuisbasis voor de club uit Rome werd het Olympisch stadion in Rome.

Lazio Roma shirt en tenue 2019-2019

Het nieuwe Lazio Roma thuisshirt voor 2019-2020 is zoals altijd weer overwegend licht blauw en bevat een ronde, witte hals. De rechter borst bevat het logo van Macron en op de schouders staan de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. Opvallend is dat het logo van de club op de linker borst een vintage logo betreft. Lazio Roma speelt komend seizoen met het logo dat de club tijdens de jaren '80 had op de linker borst. Dit logo betreft een ruit met daarin een print van een adelaar in het navy blauw en de naam van de club daarboven. Daaronder is het logo geheel licht blauw. De jaren '80 waren voor de club uit de hoofdstad van Italië overigens geen vruchtbare jaren. Door een omkoopschandaal werd de club in 1980 teruggezet naar de Serie B. Nadat de club in 1982 weer promoveerde naar de Serie A was het ook niet succesvol. In 1985 degradeerde Lazio opnieuw naar de Serie B en een jaar later werd de club door opnieuw een omkoopschandaal teruggezet naar de Serie C. Vanaf 1988 werd de weg naar boven weer ingezet. Het nieuwe SS Lazio uitshirt voor 2017-2018 is overwegend helder blauw en bevat naar de onderkant een opvallend fading effect. Naar de onderkant van het shirt loopt het shirt namelijk over in een donkerder blauwe tint. Verder bevat het shirt een y-vormige hals met donker blauwe accenten. De donker blauwe accenten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Macron prijkt in het licht blauw op de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linker borst van het shirt is uitgerust met het Macron logo en het logo van de nieuwe hoofdsponsor, SELECO, staat op het midden van het shirt. Het nieuwe Lazio Roma derde shirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de licht blauwe en witte, verticale banen over het shirt. Deze banen lopen door tot over de mouwen. De hals bevat een kleine v-opening en op de rechter borst van het nieuwe 3e shirt van SS LAZIO prijkt het logo van kledingsponsor Macron.

Lazio Roma voetbalshirt met officiële bedrukking

Alle Lazio Roma voetbalshirts kunnen worden voorzien van officiële printing of Fan Style printing van sterspelers. Verder is het ook mogelijk om het Lazio Roma shirt te voorzien van een Serie A badge. Naast de voetbalshirts van Lazio Roma bieden wij ook het gehele tenue aan, waardoor je dus ook in het bezit kan komen van de Lazio Roma shorts en kousen, zowel in volwassen als in kindermaten.

Lazio Roma shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Lazio Roma voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Lazio Roma KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Lazio Roma voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je inclusief officiële bedrukking van sterspelers. Dit betekent dat je ook het Lazio Roma voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Lazio Roma trainingskleding en t-shirts

In de Lazio Roma fanshop van Subside Sports worden ook verschillende training wear items te koop aangeboden zoals trainingspakken en polo's. Deze kleding wordt gedragen tijdens de trainingen, warming up en in de voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2019-2020. De Lazio Roma fanshop bevat bovendien een brede selectie officiële spelers versie shirts, welke voetbalshirts van Lazio Roma van vroegere jaren representeren. Zo zijn officiële wedstrijdshirts van de jaren 92-98 verkrijgbaar. Subside Sports, het grootste aanbod Lazio Roma voetbalshirts wereldwijd!