Lazio Roma voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Lazio Roma fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Lazio Roma kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Lazio Roma merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 34

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 34

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over Lazio Roma

Sportiva Lazio, de volledige naam van de club uit Rome, werd opgericht op 9 januari 1900. Als kleuren kozen de oprichters de blauw/witte combinatie uit de Griekse nationale vlag, de kleuren die nog steeds de clubkleuren vertegenwoordigen. Echter heeft de samenstelling van de kleuren op het shirt wel een ontwikkeling ondergaan. In de beginjaren was het shirt ingedeeld met verschillende lichtblauwe en witte vlakken. Na enige tijd besloot Lazio Roma te kiezen voor een shirt dat nu nog gedragen wordt. In eerste instantie hield de groep zich enkel bezig met marathons, maar na 2 jaar werd ook het voetbalspel bij Lazio geïntroduceerd. Daarmee werd Lazio Roma de eerste voetbalclub in de Italiaanse hoofdstad Rome. Thuisbasis voor de club uit Rome werd het Olympisch stadion in Rome.

Lazio Roma shirt en tenue 2020-2020

Het nieuwe Lazio Roma thuisshirt voor 20/20 is zoals altijd weer overwegend licht blauw en bevat dit seizoen een kleine witte kraag en een y-hals. Het thuisshirt wordt verder gekenmerkt door de diagonale witte strepen op de borst. De biesjes zijn wit met daarop een lichtblauw lijntje. De rechter borst bevat het logo van Macron en op de schouders staan de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. Op de linkerborst het embleem van Lazio Roma Het nieuwe SS Lazio uitshirt voor 2020-21 is overwegend fel groen van kleur en bevat lichtblauwe details, verwijzend naar het thuisshirt. De lichtblauwe kleur komt terug op de biesjes en de hals. Het logo van Macron prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linker borst van het shirt is uitgerust met het Macron logo. Het nieuwe Lazio Roma derde shirt voor 2020-2021 bevat hetzelfde template als het thuisshirt, maar is donkerblauw van kleur met lichtblauwe details. De kraag en de biesjes bevatten deze kleur. Uiteraard bevat het shirt ook de logo's van Macron en Lazio. De shirts zullen dit seizoen gedragen worden door spelers als Immobile, Milinkovic, Correa, Lukaku en andere spelers.

Lazio Roma voetbalshirt met officiële bedrukking

Alle Lazio Roma voetbalshirts kunnen worden voorzien van officiële printing of Fan Style printing van sterspelers. Verder is het ook mogelijk om het Lazio Roma shirt te voorzien van een Serie A badge. Naast de voetbalshirts van Lazio Roma bieden wij ook het gehele tenue aan, waardoor je dus ook in het bezit kan komen van de Lazio Roma shorts en kousen, zowel in volwassen als in kindermaten.

Lazio Roma shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Lazio Roma voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Lazio Roma KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Lazio Roma voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je inclusief officiële bedrukking van sterspelers. Dit betekent dat je ook het Lazio Roma voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Lazio Roma trainingskleding en t-shirts

In de Lazio Roma fanshop van Subside Sports worden ook verschillende training wear items te koop aangeboden zoals trainingspakken en polo's. Deze kleding wordt gedragen tijdens de trainingen, warming up en in de voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2019-2020. De Lazio Roma fanshop bevat bovendien een brede selectie officiële spelers versie shirts, welke voetbalshirts van Lazio Roma van vroegere jaren representeren. Zo zijn officiële wedstrijdshirts van de jaren 92-98 verkrijgbaar. Subside Sports, het grootste aanbod Lazio Roma voetbalshirts wereldwijd!