SSC Napoli voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële SSC Napoli fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van SSC Napoli kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere SSC Napoli merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 110

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 110

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Alles over het SSC Napoli voetbalshirt

Check hier de nieuwste Napoli voetbalshirts met onder andere het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2020-2021. SSC Napoli is in 1926 opgericht als Associazione Calcio Napoli en heeft nu de naam SSC Napoli, wat staat voor Societa Sportiva Calcio Napoli. Thuishaven van de club is het Stadion San Paolo in Napels. Omdat Napels een kustplaats aan de Golf van Napels in Italië is, waren de clubkleuren vanaf de oprichting al direct bekend: blauw. Toen de club opgericht werd, kwamen verschillende kleuren blauw in het voetbalshirts terug, echter sinds de jaren '30 werd de belangrijkste clubkleur van Napoli azuur blauw, wat langzaam aan veranderde naar een lichter blauwe kleur. Het logo van Napoli wordt gekenmerkt door de de grote N in het midden van het logo.

Napoli shirt en tenue 2020-2021

Het Napoli shirt voor aankomend seizoen heeft het gebruikelijke design. Het shirt is traditioneel licht blauw en bevat dit seizoen een v-hals in het navy blauw en lichtblauw. De brede biesjes zijn ook in het navy blauw. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan ook op de schouders en mouwen. De linker borst bevat het logo van de in 1926 opgerichte club. Tussen het logo van Kappa en Napoli mag de club dit seizoen de Coppa Italia badge dragen. Dit doordat de club in het seizoen 2019-2020 de Italiaanse beker heeft gewonnen. Op het midden van het tenue staan sponsor LETE en MSC onder elkaar en de achterkant van het shirt bevat het logo van subsponsor KIMBO. In de nek staan ook de initialen van de club, SSCN. Het uitshirt bestaat uit één kleur en bevat een kleine opstaande kraag met een kleine v-opening. Het uitshirt van Napoli voor 2020/21 heeft een lichtblauwe kleur en enkele groenen details. Deze kleur komt terug bij de v-hals en de biejes. De logo's van Kappa zijn ook in het groen en staan zowel op de rechter borst als op de schouders en mouwen. Deze trademark tekens worden gekenmerkt door de twee poppetjes die tegen elkaar aan zitten. Op de linker borst prijkt het logo van Napoli. Verder staan er weer de nodige sponsoren op het shirt. Het nieuwe Napoli 3e shirt voor 2020-21 is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de roze details. Deze roze kleur komt terug op de v-hals en de brede biesjes. Ook zijn de logo's van Kappa, Napoli en de sponsors op dit shirt aangebracht. Zowel het thuis-, uit- als het derder shirt hebben hetzelfde Kappa template.

Napoli voetbalshirt met officiële bedrukking

Het is mogelijk de Napoli voetbalshirts te laten bedrukken met de officiële printing en Fan Style printing van sterspelers als Osimhen, Lozano, Insigne, Mertens, Milik, Koulibaly. De Fan Style printing is identiek aan de officiële bedrukking in stijl, font en kleur. Alleen bevat deze printing niet het logo van de club uit Napels. In onze fanshop van Napoli zijn naast de voetbalshirts van Napoli ook de broekjes en kousen te vinden, zowel in kindermaten als in volwassen maten.

Napoli retro spullen en shirts

Uiteraard bevat de Napoli fanshop ook retro voetbalshirts. Deze retro voetbalshirts zijn gebaseerd op legendarische voetbalshirts van de club zoals de retro shirts van Retake en NR (Ennerre) van de jaren '80 en '90, welke ook wel gekenmerkt werden als het tijdperk Maradona. Deze Argentijnse held diende de club van 1984 tot 1991. Napoli werd zowel in 1987 als in 1990 kampioen van Italië en won in 1989 de UEFA Cup.

Napoli trainingskleding en t-shirts

Ben je op zoek naar de trainingskleding van Napoli? Ook voor de trainingspakken, trainingsshirts, t-shirts en andere merchandising van Napoli ben je in de Napoli fanshop aan het goede adres. Subside Sports: het grootste aanbod Napoli voetbalshirts en merchandising wereldwijd!