Napoli

SSC Napoli voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële SSC Napoli fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van SSC Napoli kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere SSC Napoli merchandising.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 104

per pagina
  1. Napoli Authentic 3e Shirt 2018-2019
    Prijs € * 89,95 Je bespaart € * 15,00 (17%) Onze Prijs € * 74,95
  2. Napoli Summer Camp Keeperstenue
    Prijs € * 89,95 Je bespaart € * 40,00 (44%) Onze Prijs € * 49,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 104

per pagina

Alles over het SSC Napoli voetbalshirt

Check hier de nieuwste Napoli voetbalshirts met onder andere het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2019-2020. SSC Napoli is in 1926 opgericht als Associazione Calcio Napoli en heeft nu de naam SSC Napoli, wat staat voor Societa Sportiva Calcio Napoli. Thuishaven van de club is het Stadion San Paolo in Napels. Omdat Napels een kustplaats aan de Golf van Napels in Italië is, waren de clubkleuren vanaf de oprichting al direct bekend: blauw. Toen de club opgericht werd, kwamen verschillende kleuren blauw in het voetbalshirts terug, echter sinds de jaren '30 werd de belangrijkste clubkleur van Napoli azuur blauw, wat langzaam aan veranderde naar een lichter blauwe kleur. Het logo van Napoli wordt gekenmerkt door de de grote N in het midden van het logo.

Napoli shirt en tenue 2019-2020

Het Napoli shirt voor aankomend seizoen heeft het gebruikelijke design. Het shirt is licht blauw met een ronde hals en opstaande kraag met een kleine v-opening. De zijkanten van het shirt hebben een iets donkerdere tint licht blauw en hebben het meshpanel op de zijkanten van het shirt heeft een golvend design. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. De linker borst bevat het logo van de in 1926 opgerichte club. Op het midden van het tenue staan sponsor LETE en GAROFALO onder elkaar en de achterkant van het shirt bevat het logo van subsponsor KIMBO. Het uitshirt bestaat uit één kleur en bevat een kleine opstaande kraag met een kleine v-opening. Het uitshirt van Napoli is geheel geel. Zowel de voor- als achterkant heeft deze kleur. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders. Deze trademark tekens worden gekenmerkt door de twee poppetjes die tegen elkaar aan zitten. Op de linker borst prijkt het logo van Napoli. Verder staan er weer de nodige sponsoren op het shirt. Het nieuwe Napoli 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de brede blauwe band aan de zijkanten van het shirt. Deze band heeft een wat donkerdere tint blauw. Dit geldt ook voor de ronde hals met opening. De achterkant van het shirt is bovendien geheel navy blauw met aan de onderkant een donkerder blauw vlak met een fading effect. Napoli heeft zelfs een vierde shirt gelanceerd. Dit shirt wordt door de Italiaanse topclub het zogenaamde ''KOMBAT Karbon'' voetbalshirt genoemd. Het vierde shirt van SSCP Napoli is overwegend zwart/grijs en wordt gekenmerkt door een speciale all-over print. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de diagonale lijnen in het zwart/grijs, welke de structuur hebben van carbon vezels. Deze diagonale lijnen bevatten weer een structuur van verticale blokken.

Napoli voetbalshirt met officiële bedrukking

Het is mogelijk de Napoli voetbalshirts te laten bedrukken met de officiële printing en Fan Style printing van sterspelers als Lozano, Insigne, Mertens, Milik, Koulibaly. De Fan Style printing is identiek aan de officiële bedrukking in stijl, font en kleur. Alleen bevat deze printing niet het logo van de club uit Napels. In onze fanshop van Napoli zijn naast de voetbalshirts van Napoli ook de broekjes en kousen te vinden, zowel in kindermaten als in volwassen maten.

Napoli retro spullen en shirts

Uiteraard bevat de Napoli fanshop ook retro voetbalshirts. Deze retro voetbalshirts zijn gebaseerd op legendarische voetbalshirts van de club zoals de retro shirts van Retake en NR van de jaren '80, welke ook wel gekenmerkt werden als het tijdperk Maradona. Deze Argentijnse held diende de club van 1984 tot 1991. Napoli werd zowel in 1987 als in 1990 kampioen van Italië en won in 1989 de UEFA Cup.

Napoli trainingskleding en t-shirts

Ben je op zoek naar de trainingskleding van Napoli? Ook voor de trainingspakken, trainingsshirts, t-shirts en andere merchandising van Napoli ben je in de Napoli fanshop aan het goede adres. Subside Sports: het grootste aanbod Napoli voetbalshirts en merchandising wereldwijd!