Japan voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Japan fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Japan kopen, retro shirts, tenues en andere Japan merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 37

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 37

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over Japan

Japan Football Association werd opgericht in 1921 en sloot zich in 1929 aan bij de FIFA. Pas in 1954 sloot JFA zich aan bij de Aziatische Voetbal Confederatie. Japan is het meest succesvolle voetballand van Azië. Japan het de meeste keren de Azië Cup gewonnen(vijf keer) en heeft zich de afgelopen vijf WK's zich continu weten te kwalificeren voor het WK. In 2010 werd zelfs de tweede ronde gehaald van het WK. De huidige kledingsponsor van Japan is het Duitse Adidas. De voetbalshirts van Japan hebben door de jaren heen weinig ontwikkelingen ondergaan. De kleuren van het Japan thuisshirt waren in de beginjaren van het Japanse voetbal al blauw en wit. Dit is bijna altijd zo gebleven. Enkel begin jaren '80 en eind jaren '80 weken de thuisshirt van de traditie af. Begin jaren '80 koos Japan opvallend genoeg voor een geheel wit thuistenue met blauwe details. Eind jaren '80, toen het team onder leiding stond van Kenzo Yokoyama, werd opeens gekozen voor een geheel rood tenue inclusief witte details, refererend naar de Japanse vlag. Het thuisshirt van dit jaar(2014-2015) staat in het teken van de rijzende zon. Uit het logo van de Japanse bond, dat op de linker borst geplaatst is, lopen allerlei strepen die refereren naar de bijnaam van het land. Op de rechter borst is gebruikelijk het logo van kledingsponsor Adidas gedrukt. Deze Duitse kledingleverancier is niet altijd de kledingsponsor geweest. Ook het Japanse merk Asics heeft Japan in het verleden aangekleed. Ook rivaal van Adidas, Puma, heeft deze functie mogen uitvoeren. De achterzijde van het Japan thuisshirt 2014-2015 wordt aan de bovenzijde versierd met oranje details. Het uitshirt van Japan 2014-2015 is overwegend fluorisend groen en kent dezelfde details als het thuisshirt. Het fluoriserend groen van het uitshirt wordt aangevuld met blauwe details. Beide voetbalshirts zullen gedragen gaan worden op het WK2014 in Brazilië. Op dit Wereldkampioenschap is Japan ingedeeld bij Colombia, Griekenland en Ivoorkust. Alle voetbalshirts van Japan kunnen bedrukt worden met de officiële Adidas Japan bedrukking van sterspelers als Kagawa, Honda en Nagatomo. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Japan voetbalshirts. Dit betreft ook de officiële Adidas Japan printing. De voetbalshirts zijn bij Subside Sports ook verkrijgbaar in dames- en kindermaat. Kortom: voor iedereen wat wils.

De Japan Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Japan voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '50, '70 en '80 in de kleuren wit en blauw. Ook bezit de retro collectie van Subside Sports diverse Japan officiële spelersversie voetbalshirts. Dit zijn Japan shirts die exact overeenkomen met de officiële voetbalshirts van Japan uit een bepaalde jaargang.

Naast de officiële tenues van Japan van het seizoen 2014-2015 en de retro shirts kan je in de Japan voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Japan uit voorgaande seizoenen. Bovendien tref je in de Japan fanshop verschillende fan t-shirts aan. Dit zijn t-shirts ter gelegenheid van speciale evenementen als een Wereldkampioenschap of ter ere van het land of helden als Nakamura.

Uiteraard ontbreken accessoires als Japan vlaggen, badges en sleutelhangers niet in de Subside Sports Japan fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Japan voetbalshirts en merchandising wereldwijd!